Затворник, осъждан 11 пъти за посегателство срещу собствеността и личността,

...
Затворник, осъждан 11 пъти за посегателство срещу собствеността и личността,
Коментари Харесай

Брутално сексуално извращение зад решетките на затвора в Бургас!

Затворник, осъждан 11 пъти за посягане против собствеността и личността, три дни подред се гаври полово със собствен съкилийник в Бургас. За извращението излиза наяве от претекстовете на Бургаския областен съд към постановената преди дни присъда, с която той е наказан на общо 5 години отнемане от независимост, написа "Бургасинфо ".

Затворникът е с главно обучение, незает, а неговият съкилийник е бил доведен под ескорт от пандиза в Ямбол, където в началото изтърпявал наказването си. В килията имало четирима души, които били настанени надлежно на 4 кревати, имало и хигиеничен възел.

В началото съжителството сред четиримата мъже било обикновено, като нямало спорове. Новодошлият – с букви М.Г., нямал финансова опция, заради което непринудено миел стаята, перял облеклата, в подмяна на което другите лишени от независимост му купували цигари, кафе и храна.

Няколко дни по-късно единият от пандизчиите му прочел по негова молба обвинителния акт против него, защото бил необразован. Останалите мъже в спалното помещение също чули обвиняването - за осъществен опит за ликвидиране по отношение на дете. Същият ден пандизчията, чиито букви са Х. Й. почнал да тормози новия съкилийник, нанесъл му няколко удара с железна лопатка за боклук по гърба, като изискал да му направи „ чекия “. М.Г. дал отговор, че не е хомосексуалист, имал жена и деца и му отказал. Тогава другият лишен от независимост му нанесъл удари с юмруци в гърдите и хълбоците, като му казвал: „ Всичко ще направиш, ще ми направиш чекия “.

Това станало малко преди нормалната инспекция от надзирателите. Малко преди този момент нападателят предизвестил обекта на експанзията си да не споделя нищо на чиновниците на пандиза за побоя. Под боязън от физическо принуждение той не направил недоволство. След като инспекцията минала, Х. Й. почнал още веднъж да нанася удари на съкилийника си с юмруци по гърдите и да го заплашва, като желал да му направи чекия с думите: „ М...ле, направи ми чекия, другояче ще те удрям “. Съпротивата на „ жертвата “ била сломена, в резултат на което е податлив към блудствени дейности. Той изпитвал боязън от Х.Й., поради нанесените удари и закани.

В това време другите двама мъже били в спалното помещение по леглата си и гледали телевизия, видели и чули всичко, само че не се намесили, не се пробвали да оказват помощ на пребития от боязън, че експанзията на Х.Й. може да се трансферира и върху тях, а не желали да имат проблеми с него. Той си свалил бельото, като половият му член бил в ерекция. Казал на М.Г., който клекнал пред него, да го хване с ръка и да прави придвижвания по половия му член, което потърпевшия направил.
На идващия ден той изискал от съкилийника си да извърши полови дейности, като му направи орална обич. Последвали още веднъж юмруци и М.Г. още веднъж бил заставен, като насилникът му го вкарал в тоалетната. Спестени са детайлности от описаните дейности вътре. Подобна сцена се разиграла и на третия ден, като тогава Х.Й. се опитал да прави и анален секс с М.Г., само че не съумял и още веднъж се задоволил със „ св..ка “.
Когато насиленият пандизчия излязъл от тоалетната половият „ воин “ взел изгорен фас от цигара и нацапал челото му. Малко по-късно чиновници на Затвора - Бургас направили контролната инспекция на спалните пространства. При инспекцията на въпросната килия забелязали черното зацапване по челото на М.Г. Той бил очевидно угрижен и те го попитали на какво се дължи. Тогава той се разплакал и споделил на надзирателите, че от три дни бил “изнасилван “. Те неотложно го извели от помещението и го настанили в стационара. По това време в медицинския център на Затвора - Бургас към този момент нямало медицински служащи и същият не бил прегледан. На идващия ден бил на обзор в УМБАЛ - Бургас. Свид. Г. се оплакал от болки при напън в региона на гръдния панер.

Докато бил в медицинския център към Затвора - Бургас, свид. Г. разказал за случилото с него на свид. Т.И. и свид. Г.Д.. Още при приемането му в стационара свид. И. видял, че свид. Г. изглеждал изплашен. Пред свид. Л. Х. и свид. П., работещи в стационара, свид. Г. също разказал за упражнената върху него полова насила, както и пред свид. Н., контрольор обществена активност в Затвора - Бургас, и свид. Ч., основен надзорник. Видно от заключението на направената в хода на досъдебното произвеждане съдебномедицинска експертиза (по писмени данни) във връзка с М.Г.Г. не се откриват налични травматични увреждания по тялото, с изключение на палпаторна болежка в региона на гръдния панер и липвасали травматични промени в региона на аналния пръстен. Според вещото лице било допустимо да са му нанесени удари в региона на гърдите, които очевидно не са били с огромна мощ и същите да не оставят забележими увреждания.

Пред съда, в качеството си на обвиняем, Х.Й. е признал обстоятелствата, изложени в обвинителния акт, като дал единодушие да не се събират доказателства и молил за минимално наказване.

„ За осъщественото закононарушение се планува наказване от две до осем години отнемане от независимост. Видно от справката за съдимост подсъдимият е направил 11 тежки умишлени закононарушения срещу собствеността и срещу личността, като последното му наказание е за опит за ликвидиране при превишаване на рамките на неизбежна защита.

Настоящото закононарушение е осъществено по време, когато подсъдимият е бил арестуван с Министерство на народната отбрана “Задържане под стража и е бил обвиняем за друго тежко съзнателно закононарушение, и то откакто към този момент няколко пъти е търпял наказване отнемане от независимост. Дейността на подсъдимия се отличава с незаконна непримиримост при осъществяване на закононарушенията - в продължение на няколко дни правил насилствени хомосексуални дейности с едно и също лице.

Фактите от справката за съдимост и събитията по актуалното дело постановат извода, че Й. е лице с одобрени незаконни привички. При установяване на размера на наказването съдът съобрази също, че този тип закононарушения са необятно публикувани в местата за отнемане от независимост и са с висока степен на социална заплаха и следва да се глобяват по-строго. “, стимулира се Бургаският областен съд.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР