Затворите в цяла Турция започнаха да освобождават затворници днес в

...
Затворите в цяла Турция започнаха да освобождават затворници днес в
Коментари Харесай

Турция започна да освобождава затворници

Затворите в цяла Турция започнаха да освобождават пандизчии през днешния ден в границите на всеобща прошка, ориентирана да облекчи пренаселеността и да попречи на разпространяването на новия ковид в пандизите, съобщи ДПА.

Стотици пандизчии са пуснати на независимост в минимум пет града, измежду които Истанбул и столицата Анкара, съобщи Анадолската организация.

Агенцията разгласява фрагменти на пандизчии със защитни маски, които напущат пандиза при засилени ограничения за сигурност.

107 умряли от ковид за последните 24 часа в Турция

Парламентът одобри през вчерашния ден законопроект за прибързано освобождение на към 90 хиляди пандизчии, които подлежат на опрощение или на задържане под домакински арест. Амнистията изключва наказаните за тероризъм, полови закононарушения и закононарушения, свързани с опиати, преднамерени убийства и принуждение над дами.

Правозащитни организации подлагаха на критика текста за това, че изключва политици, публицисти, учени, държавни чиновници и юристи, упрекнати по силата на антитерористичните закони, припомня организацията.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния ковид в действително време:

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР