Затвориха за ремонт кръстовището при Ректората Строителите имат 48 часа,

...
Затвориха за ремонт кръстовището при Ректората Строителите имат 48 часа,
Коментари Харесай

Затвориха за ремонт кръстовището при Ректората

Затвориха за ремонт кръстовището при Ректората
Строителите имат 48 часа, с цел да приключат напълно ремонтните действия. Времето е хубаво, тъй че ще се оправим в период. Това сподели заместник-кметът по превоза в София Евгени Крусев, съобщи кореспондент на БГНЕС.

От през днешния ден в затворено кръстовището на Софийския университет поради ремонт. Зам.-кметът направи ревизия на кръстовището и сподели, че все още то беше затворено към този момент 12 часа.

След като бъде отворено кръстовището на Ректората се стартира работата по самия бул. "Васил Левски" в сектора сред Ректората и паметника на Апостола на свободата.

„ Първо ще се работи в платното, което е посока към паметника на Левски, като придвижването няма да бъде затваряно напълно, а ще бъде проведено в другото платно, след което ще се пристъпи към ремонт на платното, което е откъм Националната художествена академия “, сподели Крусев, добавяйки, че за износващия слой булевардът най-вероятно още веднъж ще се затвори за един ден в средата на септември

Ремонтът на този сектор беше изработен за последно преди 21 години през 1997 година по време на кмета Стефан Софиянски. Тогава той разгласи, че гаранцията на ремонтираната права е 20 години. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР