Затвореното пространство се оказа причината той да си тръгне от

...
Затвореното пространство се оказа причината той да си тръгне от
Коментари Харесай

Направиха Ни На Маймуни! Лъсна Голямата Лъжа За Плачков Във Вип Брадър!

Затвореното пространство се оказа повода той да си тръгне от къщата на риалити формата. Истината обаче е напълно друга. Веселин Плачков се договорил авансово да излезе от „ ВИП Брадър “ след 15-ти ден от престоя си в къщата, с цел да се върне при Мариана и новородената си щерка.

Припомняме, че до момента в който беше в риалити формата на артиста му се роди щерка. Той напусна къщата, с цел да бъде до Мариана при появяването на дъщеричката им. След вълнуващото прекарване Веселин се върна при своите съквартиранти. В изповедалнята на „ ВИП Брадър “ артистът изясни какъв брой е разчувствуван от появяването на дребната принцеса.

Плачков чакал в коридора на болничното заведение до момента в който донесат дребната Екатерина Веселин Плачкова и до момента в който излезе Мариана. Чакането му се сторило безпределно. Моментът, в който вижда за първи път Екатерина и Марина след раждането, Плачков в никакъв случай няма да не помни. За него това е „ неповторим спомен, сърдечен миг “.

Докато беше в къщата на „ ВИП Брадър “, съквартирантите и Големият брат проведоха особено празненство за щастливия баща. Всички се любуваха на хубава музика, а фотосите на Екатерина и Веселин се въртяха на специфичен екран.

Актьорът благодари на своята обичана от изповедалнята, че го е направила татко и че го е дарила с това голямо благополучие, макар компликациите, през които е минала, през цялата бременност.

Щастливият баща към този момент е при фамилията си и най-вероятно оказва помощ на Мариана в грижите за дребната Екатерина.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР