Затворената за ремонт единствена детска градина в Стрелча отново отваря

...
Затворената за ремонт единствена детска градина в Стрелча отново отваря
Коментари Харесай

Детската градина в Стрелча отваря врати

Затворената за ремонт единствена детска градина в Стрелча още веднъж отваря порти, излиза наяве от известие на кмета на града Стойно Чачов.

" С моя заповед от понеделник анулирам затварянето на детската градина в Стрелча. Тя ще проработи още веднъж и децата ще я посещават, както до в този момент. Родителите могат да бъдат спокойни, дейностите по ремонта се отсрочват, той ще стартира през май следващата година, за осъществяване на периода по плана имаме задоволително време ", написа градоначалникът. - " Съобщих нощес това на майките, с които се срещнахме в постройката на общинската администрация. Поднасям своите извинения на родителите-знам, че в действителност има хора, които няма на кого да оставят децата си да ги гледа.

Искам обаче да уточня на всички съграждани, че избрани хора, които считам за злонамерени и дребнави, са подали сигнали до разнообразни институции. Заради това сега тече инспекция по плана на Икономическа полиция, на Инспекцията по труда и на Специализираната прокуратура. Във фирмата-изпълнител също тече инспекция.

Всичко това забави старта на плана и сътвори напрежение. Бъдете сигурни, че няма да разреша на който и да е да се подиграва с децата и родителите, незабавно, откакто инспекциите приключат, ще оповестя имената на въпросните наши съграждани. Ще подам сигнал и в прокуратурата ", приключва известието на кмета на Стрелча Стойно Чачов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР