Затворената екосистема на Apple често е причината, която тласка някои

...
Затворената екосистема на Apple често е причината, която тласка някои
Коментари Харесай

Вече може да инсталирате Android и на iPhone

Затворената екосистема на Apple постоянно е повода, която тласка някои консуматори към света на Android. Благодарение на нов план, наименуван Project Sandcastle, към този момент можете да употребявате мобилната операционна система на Гугъл и на iPhone, заяви Softpedia. С други думи, да, в този момент можете да инсталирате Android на iPhone с помощта на екипа Corellium.

Засега обаче Project Sandcastle работи единствено на iPhone 7, iPhone 7 Plus и iPod Touch и имайки поради, че към момента е в бета версия, могат да се появят доста неточности. Разработващият екип изяснява, че на гореспоменатите устройства може да се конфигурира Android 10, само че без поддръжка на клетъчни услуги и Bluetooth. Можете обаче да употребявате Wi-Fi, с цел да се свържете с интернет.

Излишно е да се загатва, че този план не цели да трансформира Android в ежедневната операционна система на iPhone. Или най-малко не в този момент, защото към момента липсват доста функционалности, в това число поддръжка за услуги на Гугъл. Това значи, че няма да можете да употребявате приложенията на интернет колоса. Всички останали приложения би трябвало да работят обикновено, когато ги изтегляте от други магазини или употребявате независими инсталатори APK.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР