Затворен за посещения е Зоокътът в Павликени. Преустановяват се разходките

...
Затворен за посещения е Зоокътът в Павликени. Преустановяват се разходките
Коментари Харесай

Затворен за посещения е Зоокътът в Павликени

Затворен за визити е Зоокътът в Павликени.

Преустановяват се разходките в парковете и градските градини, визитите на спортните и детски площадки и уреди на открити и закрити публични места, оповестиха от пресцентъра на общината.
Заповедта е по отношение на рекомендации на Националния действен щаб и заповед на Министъра на опазването на здравето за справяне с епидемията от ковид.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1779
От Министерство на здравеопазването прецизираха дали домашни животни могат да бъдат разхождани в паркове и градинки

В община Павликени 41 души са сложени под карантина, след завръщането си от рискови страни. Контролът за спазването на карантинните условия ще се прави от полицията.

Продължава по график дезинфекциране на улици и тротоарни площи в Павликени и Бяла църква. За ден е разпръснато над 6 тона дезинфекциращо вещество.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1779  Депутатите одобриха Закона за ограниченията по време на изключително състояние Депутатите одобриха Закона за ограниченията по време на изключително състояние  Европейска комисия предлага да се задейства Общата защитна уговорка на Пакта за непоклатимост и напредък Европейска комисия предлага да се задейства Общата защитна уговорка на Пакта за непоклатимост и напредък  Народното събрание ще заседава единствено в четвъртък и петък Народното събрание ще заседава единствено в четвъртък и петък
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР