Затвор за рисунки в пясъка и поставяне на камъни по

...
Затвор за рисунки в пясъка и поставяне на камъни по
Коментари Харесай

Затвор за рисунки в пясъка по брега на испанския остров Гран Канария?

Затвор за рисунки в пясъка и слагане на камъни по брега на испанския остров Гран Канария , оповестява вестник " Сън ". Причината е, че пясъчните дюни заемащи 400 хектара, се смятат за значима част от екосистемата на острова и са една от атракциите на естествения резерват.
 
Много туристи пишат имената си в пясъка, вършат знаци и рисунки, дълбаят човешки фигури от пясъка. Полицията неведнъж е откривала големи каменни кръстове, направени от вулканични камъни, каменни кръгове, графити на камъни, великански сърца и даже лица, издълбани в скалите, написа вестникът.
 
 ThinkStock/Getty Images

Природозащитниците споделят, че любовните послания в пясъчните дюни на острова са толкоз огромни, че са забележими от пространството в фотоси в Гугъл Maps. Еколозите имат вяра, че в случай че това не бъде спряно, естествената хубост на пясъчните дюни може да бъде изгубена вечно. Те считат, че са отговорни туристите, които си вършат селфита със своите " творби на изкуството ".
 
Всички сходни дейности са противозаконни и се санкционират с санкции и даже с отнемане от независимост, в случай че нарушителите бъдат хванати, написа вестникът. Глобата доближава 600 евро , а хванатите на мястото на престъплението също ще би трябвало да заплатят разноските за възстановителните работи.-->
 
 ThinkStock/Getty Images

Местните управляващи оповестиха началото на просветителна акция, ориентирана към запазване на околната среда, и по-късно дадоха обещание да засилят глобите и да усилят броя на патрулите.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР