Затварят пазарите, които не спазват мерките за ограничаване на разпространението

...
Затварят пазарите, които не спазват мерките за ограничаване на разпространението
Коментари Харесай

След ден работа: Затварят пазарите, които не спазват мерките за сигурност

Затварят пазарите, които не съблюдават ограниченията за ограничение на разпространяването на COVID-19 у нас. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов, откакто през днешния ден пазарите в страната се изпълниха и се извиха опашки от клиенти.

Забраната идва единствено ден, откакто ограниченията бяха разхлабени и се разреши борсите да бъдат отворени.
Готвят сгъстяване на ограниченията против COVID-19 на Женски пазар в София Това ще бъде разисквано на среща с Националния действен щаб, разкри шефът на пазара
„ Колкото по-дисциплинирани ставаме, толкоз повече ще разхлабваме ограниченията, където по пазарите няма ред – ще бъдат затворени. Умоляваме да се съблюдава ред и внезапно се накачурват всички, все едно ще свършат ябълките. Ще спрем пазарите, до момента в който не се направи ред, какъвто е в магазините “, добави министър ръководителят.

Проверка на bTV от тази заран удостоверява думите на премиера и сподели скупчване на клиенти на Женския пазар в София. Масово не се съблюдава отдалеченост от 2 м, малко от хората носеха маски.
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 611 18 24 48 Света 1 529 640 11 680 89 418 337 210 Заразени* Нови Починали България 611 18 24 Света 1 529 640 11 680 89 418
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР