Затварят „Фермата” на Иван и Андрей! Заради постоянни проверки и

...
Затварят „Фермата” на Иван и Андрей! Заради постоянни проверки и
Коментари Харесай

Иван и Андрей: Атакуват ни, искат да затворим Фермата

Затварят „ Фермата” на Иван и Андрей! Заради непрекъснати инспекции и разстройства от страна на външни лица, продукцията може и да завърши предварително.

Продуцентите на селското риалити избраха тази година да снимат край язовир „ Студена”, поради което формата е подложен на серия санитарни инспекции за съблюдаване на нормите.

Районът е вододайна зона, от която се доставя целият град Перник. И там би трябвало да се съблюдават строги правила.

След началото на фотосите жители и екоорганизации предизвикаха многочислени инспекции, обезпокоени за хигиената в региона.

Социалните мрежи също гръмнаха с сериозни мнения.

„ Теренът на кого е и кой е разрешил до единствения язовир за питейна вода на Перник да се строи?”, „ Влиза ли се в язовира с лодки и къде са виновните институции?”, „ За какъв наем е предан теренът?”

Това са главните въпроси, на които хората търсят отговор. По този мотив от Министерството на околната среда и водите са изпратили категорично напътствие до управата в Перник.

В него е предписано до 14 дни да бъде върнат в първичния си тип терена. Това основава съществени проблеми на двамата продуценти, които обаче са безапелационни, че са спазили всички условия и не са в нарушаване.

"Спазили сме всички хигиенични правила и не сме в нарушаване. Правят ни непрекъснати инспекции от голям брой дирекции. По форумите пишат всякакви бракониери, които хвърлят мрежи в "Студена ", само че сега там има камери и не могат да припарят. Затова е целия този звук ", разясняват те пред "България през днешния ден ".

Междувременно, форумци им оферират идващия сезон на „ Фермата” да се снима в Източните Родопи. Там има задоволително язовири и изолирани места, където да заведат участниците, без да ги заплашват с предварително прекъсване на формата.

Източник: HotArena
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР