Затварянето започва в 21:00 часа в петък, като магистралата ще

...
Затварянето започва в 21:00 часа в петък, като магистралата ще
Коментари Харесай

Затваряне на М25: Снимки от въздуха показват спокойствие преди очаквания хаос, тъй като участък от магистрала затваря за уикенда

Затварянето стартира в 21:00 часа в петък, като автомагистралата ще бъде отворена още веднъж в 6 часа сутринта в понеделник, 18 март.

Този сектор от M25 нормално транспортира сред 4 000 и 6 000 транспортни средства във всяка посока на час от 10 сутринта до 21 часа през почивните дни, тъй че спиранията, породени от работите, се чака да бъдат обилни.

Повече от 200 000 транспортни средства са ще бъдат наранени, в това число доста пътуващи в и отвън Лондон и от и до летищата Хийтроу и Гетуик и пристанищата на Ламанша.

Това ще бъде първото планувано прекъсване на всички ленти денем по M25 от отварянето му през 1986 година, когато National Highways възнамерява да унищожи мост и да конфигурира нов портал.

Джонатан Уейд, началник на плана National Highways, сподели, че водачите би трябвало „ да употребяват M25 единствено в случай че пътуването им е безусловно належащо “ по време на затварянето.

Прочетете: Всичко, което би трябвало да знаете за затварянето на М25

От кръстовище 10 до 11 има...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР