Затварянето за движение на един от основните булеварди на Пловдив

...
Затварянето за движение на един от основните булеварди на Пловдив
Коментари Харесай

Кошмарен трафик в Пловдив заради строеж на Вавилонска кула

Затварянето за придвижване на един от главните булеварди на Пловдив - " Цар Борис Трети Обединител ", провокира транспортна обсада, защото той е съществена връзка на центъра с останалите квартали на града. На това нетрадиционно пространство ще бъде построена огромната сцена за откриването на събитията във връзка 2019 година, когато Пловдив ще бъде европейска столица на културата.

Пловдив

Изненадани от затворения бул. останаха първо пловдивчаните, които употребяват градския превоз. Движението по булеварда беше спряно за рейсовете, а табели на спирките, че 11 линии са с изменени направления, липсваха.

По различните за прекосяване направления - двата булеварда " Източен " и " Руски ", настана транспортен безпорядък. Натоварен се оказа и бул. " Шести септември ". Два километра с автомобил се изминаваха за към 40 минути.

Въпреки кошмарния трафик, множеството хора бяха безапелационни, че няма да слязат от колите си.

Булевардът ще остане затворен 20 дни. Още по-голям транспортен безпорядък се чака на 2-и януари, когато повече хора ще тръгнат на работа след дългата празнична отмора.
 От през днешния ден затварят основен бул. в Пловдив От през днешния ден затварят основен бул. в Пловдив
От през днешния ден в Пловдив се вкарва краткотрайна организация за придвижване по пътищата поради откриващото събитие на самодейността "Пловдив - Европейска столица на...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР