Затварянето на две от популярните заведения на Черноморието - Cacao

...
Затварянето на две от популярните заведения на Черноморието - Cacao
Коментари Харесай

Сидеров отново избухна срещу Симеонов заради затварянето на заведения по морето

Затварянето на две от известните заведения на Черноморието - Cacao Beach и бар " Хедон ", разгневи водача на " Атака " Волен Сидеров. Той за следващ път разкритикува остро съдружния си сътрудник Валери Симеонов, който е главен основател на инспекциите за шума в морските курорти.
" Искам отговор от министър-председателя той оторизирал ли е дейности на свои членове на държавното управление, които да идват тук, да работят като представители на военна хунта и да безчинстват – да тероризират българския туристически бизнес. Правителството пък, в случай че може да се замисли и да си отговори единствено – има ли потребност от такова държавно управление, би трябвало ли да продължи да ръководи? “, съобщи пред публицисти в Бургас Сидеров, представен от " Фокус ".
По думите му бележките, които слага РЗИ на вратите на заведенията, с цел да ги спре от употреба, са противозаконни.
„ Тук съм да запитвам шефа на РЗИ кой им дава право да залепват такива противозаконни бележки. Кой дава право на РЗИ да работи като шпиц команда? Кой подрежда на Министерство на вътрешните работи, запас на държавни институции, да работи като щпиц команда, като военна хунта, с цел да убива част от българския бизнес за сметка на различен “, сподели още Сидеров.
„ Не сме изпратили това държавно управление във властта да обезпечава икономическа територия на едни за сметка на други в туристическия бизнес, в този момент се срещам с тематиката. Кой знае какво е в други, тъй като същинската власт е в изпълнителната власт. Там е големият запас, там е властовият лост, там са инструментите, с които можеш да съсипеш нечии бизнес, орис и или да дори територия на някой различен. Това не е пазарна стопанска система, това не е народна власт ", съобщи още водачът на " Атака ".
Сидеров ще изиска пояснение на следващия ден на съвещанието на кабинета командировал ли е министър-председателят Бойко Борисов представители на държавното управление. Според Сидеров с тези акции се облагодетелстват избрани олигарси.
" Има едни братя, които скоро ги предложиха за медал " Стара планина " ли, за Нобелова премия ли. Всеки, който пристигна на власт, пол апартамент в Свети Влас. В техния затворен комплекс не стъпва РЗИ, Министерство на вътрешните работи, там това е табу " , разяснява националистът.
По думите му членове на държавното управление почиват в Свети Власт, а там музиката от заведенията " дънела " непрекъснато.
В РЗИ-Бургас Сидеров подвигна скандал на шефката на дирекция " Обществено здраве ", която обаче му отговори, че институцията работи по сигнали, а не по политическа поръчка , съобщи bTV.
Припомняме, че през вчерашния ден вицепремиерът Валери Симеонов удостовери, че две заведения - Cacao Beach и " Хедон ", са били затворени след инспекции на РЗИ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР