Затваряне външните граници на ЕС, гарантиране на външните граници, изнесени

...
Затваряне външните граници на ЕС, гарантиране на външните граници, изнесени
Коментари Харесай

Борисов към БСП: Външните граници на България да се затворят

Затваряне външните граници на Европейски Съюз, гарантиране на външните граници, изнесени центрове за сигурност отвън Европейски Съюз, а за мигрантите в Европейски Съюз - центрове от закрит вид, до момента в който свърши войната. Премиерът Бойко Борисов изясни на Българска социалистическа партия каква ще е позицията на страната ни в неделя на изключителната работна среща в Брюксел, свикана от ръководителя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер по мигрантската тематика. На нея са поканени представители от няколко страни от Европейски Съюз, измежду които и България.

Втората крачка, след обезпечаването на границите, съгласно министър-председателя, би трябвало да бъде разделянето на мигрантите на две групи - стопански мигранти и бягащи от войната, за които Европа да се погрижи, до момента в който споровете в техните страни приключат, след което да се върнат назад по домовете си.

Ще упорствам за оптимален толеранс и разсъдък. Мисля в неделя да не подписваме нищо, да го кажа като позиция, заяви за желанията си Борисов на депутатите. И даде обещание другата седмица още веднъж да осведоми Народното събрание за резултатите от срещата в Брюксел.

Да не плашим популацията по тази тематика и в това време да бъдем единни, прикани министър председателят политиците.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР