Затруднения с дишането, отслабване, стрес и психосеанси са част от

...
Затруднения с дишането, отслабване, стрес и психосеанси са част от
Коментари Харесай

Бившата съпруга на Уейнстейн разкри как е изживяла скандала


Затруднения с дишането, намаляване, стрес и психосеанси са част от положенията, през които е минала и продължава да минава Джорджина Чапман, някогашната брачна половинка на продуцента Хари Уейнстейн, упрекнат в многочислени полови похищения от редица актриси и кино служителки. Бляскавата кариера на 66-годишния продуцент се срина, а неговата компания The Weinstein Company банкрутира.

Наскоро 42-годишната Джорджина, която към този момент разгласи за развода с Уейнстейн, взе присъединяване в шоуто Met Gala (тя подготви тоалета на Скарлет Йохансон). Джорджина е основателка и дизайнерка на стилния бранд Marchesa. След дълго безмълвие тя даде първото си след абсурда изявление за списание Vogue, в което описа по какъв начин е претърпяла абсурда.

„ Бях толкоз унизена и сломена, че даже не може да излизам на улицата… Тези дни се качвах по стълбите и трябваше да спра, като че ли не можех да вдишвам. Имам минути на гняв, на комплициране и загуба на доверие. Случва се и просто да рева, мислейки за децата. Какъв ли ще бъде животът им след всичко случило се “, споделя Чапман.

Тя посещава сеанси по психотерапия, с цел да се оправи със напрежението. По личното й самопризнание е отслабнала пет кг за пет дни.

„ Завиваше им се свят. Първата история, появила се във вестника (за жертвите на Уейнстейн – ред.), визира времето, когато ние с Харви даже още не се срещахме. А по-късно историите се повториха и аз разбрах, че това не е индивидуален случай. Разбрах, че би трябвало да взема децата и да се махна “, добави Джорджина.

След абсурда 7-годишната й щерка Индия и 5-годишния наследник Дешиъл, родени от брака й с Уейнстейн се махната от Съединени американски щати и се реалокираха в Лондон при родственици на Чапман. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР