Затрогващи кадри, разпространени в социална мрежа в Китай, показват как

...
Затрогващи кадри, разпространени в социална мрежа в Китай, показват как
Коментари Харесай

Kуче сподели храната си с бездомна котка

Затрогващи фрагменти, публикувани в обществена мрежа в Китай, демонстрират по какъв начин грижовно куче споделя храната си с бездомна котка, написа в. "Дейли остарял ".

Видеото демонстрира по какъв начин кучето на име Пудинг лае по безстопанствената гостенка, позиционирала се на стълбите пред къщата на стопанката му, с цел да притегли вниманието й, преди да се насочи към колибката си и да се върне с храна за нея, предава Българска телеграфна агенция.

Собственичката на четириногия самарянин, госпожа Фу от Вейфан, провинция Шандун, в началото се притеснява, че питомецът й може да се нахвърли върху писаната. За нейна изненада Пудинг носи питка с месо и я слага на стълбите. Кучето радостно размахва опашка и се взира в рижавата котка, като че ли желае да я подкани да си хапне, и даже й демонстрира по какъв начин да го направи. Пудинг по-късно търпеливо изчаква писаната да се поддаде на изкушението.

Клипчето е качено в Douyin - китайската версия на Тик Ток.

"Впечатлена съм от добрината, която Пудинг прояви към друго животно. Все отново той е куче надзирател. Вместо това той стоеше на разстояние от котката, с цел да не я плаши и да може тя да опита от препоръчаната й храна ", споделя стопанката му пред новинарския портал Пейпър.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР