Затова трябва да помним и да ценим общочовешките ценности. Позитивното

...
Затова трябва да помним и да ценим общочовешките ценности. Позитивното
Коментари Харесай

Всеки Трябва Да Чуе Думите На Бившата На Слави Психоложката Маги Ангелова!

Затова би трябвало да помним и да ценим общочовешките полезности. Позитивното отношение към компликациите и настройката да виждаме в тях опция за персонално израстване, е късмет да подобрим нашето взаимоотношение с другите.

Трудности – противоположната връзка с Вселената. В живота на всеки от нас рецесиите са неизбежни. Трудности, премеждия, удари на ориста, заболявания, пречки… – точно по този начин Вселената ни дава противоположна връзка, реагира на някоя наша неправилна постъпка или ни демонстрира сферата на живота, в която си коства да поработим над себе си.

Представете си, че с лекост и наслаждение вървите по еднакъв път, наслаждавате се на своите достижения и се радвате на живота. Усещате се мощни и като че ли светът е в краката ви.

Но внезапно на пътя ви се появяват компликации, които е значимо да минете вярно, с цел да се движите напред. Кризата е освен под напрежение миг и положение, в което да отпуснете ръце и да ви е мъчно да видите излаз от обстановката.

ВТОРИЯТ стадий е излаз от рецесията – да поемете отговорност и да измененията мисленето си.

За да възстановите хармонията и щастието в живота си, би трябвало да мислите по друг метод от този, по който сте мислели преди рецесията. Ако продължавате да мислите, че сте прави в постъпките си и не поемате отговорност за тях, то рецесията ще се задълбочи. Уроците в живота ни се повтарят, до момента в който не ги научим.
Кризата е скъп урок – самобитна домашна работа в учебното заведение на живота, която би трябвало да подготвите вярно. Всеки от нас минава през избрани уроци, които можем да забележим като повтарящи се обстановки.

При някой това може да е хронична болест, която не се повлиява от медикаменти. Всяко външно влияние може единствено краткотрайно да облекчи признаците.

Окончателното излекуване е допустимо единствено откакто преминете сполучливо урока и осъзнаете вътрешните аргументи. Според статистиката хората, които работят върху себе си в интервал на боледуване, оздравяват 2-3 пъти по-бързо спрямо тези, които разчитат единствено на медикаменти.
Има и други повтарящи се компликации, които носят значими уроци. Някои хора да вземем за пример не могат да основат семейство и всякога претърпяват мъчителни раздели. Друг не съумява да спести пари. Трети непрекъснато е уволняван…

ТРЕТИЯТ стадий от изхода от рецесията – да разберете какъв урок носи обстановката.

Всички тези обстановки имат общ корен. Те са домашната работа, която животът ни дава като един добър преподавател, с цел да ни върне по този метод още веднъж и още веднъж в обстановка, която изисква нашето внимание.
Прости правила на живота в комплицирани времена – те са разковничето. Изучавайки закона на Вселената и действайки в естетика с него, вие отваряте вратата на насладата в живота ви.

За щастието не се поставят изключително огромни старания или битка. Важно е да живеете по законите на света, които се основават на елементарни човешки полезности – безкористност, състрадание, обич, амнистия.

ЧЕТВЪРТИ стадий на излаз от рецесията – живейте безкористно и с обич.

Всяка заран можем да забележим прелестния изгрев на слънцето, което безкористно осветява всичко и всички, без значение от метода им на живот и постъпките им.

Земята ни дава плодове, реките ни дават вода. А ние сме съсредоточени извънредно и единствено върху себе си, желанията си и потребностите си. Иска ни се да получим нещо, без да даваме друго в подмяна “, изяснява Маги Ангелова в блога си magiangelova.bg.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР