Затова сега ви предлагаме една от прочутите рецепти на шеф

...
Затова сега ви предлагаме една от прочутите рецепти на шеф
Коментари Харесай

Българите Си Обичаме Месцето, А Свинското Бон Филе По Кардиналски Е Сред Любимите Рецепти На Шеф Манчев!

Затова в този момент ви предлагаме една от фамозните предписания на началник Иван Манчев, наречена свинско бон филе по кардиналски.

Хубавото при нея са две неща – прави се извънредно елементарно, само че за сметка на това е убийствено апетитна. А месото безусловно се разтапя в устата.

Свинско бон филе по кардиналски – като кардинали ще си угодите!

За задачата ни трябват следните артикули, които няма да прецизираме като грамаж, защото всеки самичък ще си реши – съгласно това какъв брой порции му са нужни. Нужни са ни хубаво свинско бон филе, малко гъши дроб, пушено сирене, бекон или прошуто, черен пипер и сол по персонален усет, както и олио или зехтин.

И по този начин – първо разрязваме свинското бон филе на две, само че много деликатно, с цел да можем да го разтворим и да сложим във вътрешността му останалите артикули.

Когато разрежем свинското бон филе, наложително е належащо да го начукаме добре, след което да го поръсим с черния пипер и солта. Може да го оставим да престои малко, или незабавно да подредим другите артикули.

В средата му слагаме малко късче гъши дроб – малко, тъй като той има доста мощен усет и в случай че прекалим, рискуваме да притъпи усета на подправките и останалите вкусотии вътре. Върху гъшия дроб нареждаме 3-4 кръгчета, отрязани от пушеното сирене, а върху тях слагаме едно фино парче бекон или прошуто. По стремежи може да прибавим и малко гъби за лукс, написа " За дамата ".

Това е – след това сгъваме бон филето като плик, тъй че продуктите да останат добре загърнати в него, слагаме го в тавичка, намазана с мазнината и слагаме в авансово загрятата фурна. Печем най-много на 200 градуса, само че за предпочитане е на 180 като прибавяме и напълно малко водичка в тавата.

Уверяваме ви, че по-крехко и вкусно месо не сте опитвали. А какво мезе става от него за посетители и ракийка… не ви е работа!
Tags: ОЩЕ ТОП РЕЦЕПТИДЕЛИКАТЕСИВКУСНО
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР