Затова се разграничихме от тези негови думи, отбеляза премиерът и

Затова се разграничихме от тези негови думи, отбеляза премиерът и ...

България Замлъкна! Само Преди Минути Бойко Борисов Каза Това, Което Никой Не Смееше! За Всичко Са Виновни Самите.

Затова се разграничихме от тези негови думи, отбеляза премиерът и добави: "Казах му, че такъв език в европейска България е недопустим. Това е причината правителството да се разграничи от декларацията на НФСБ. 

"Зелените не могат да се оплачат от мен. Зелените в България са били чувани винаги. Протестите продължават, защото иначе кой ще види Христо Иванов и Радан Кънев. Аз се разбирам прекрасно с Белев, Боян Петров, Сандов. Не съм съгласен с изказването на вицепремиера Симеонов и не го приемам, уточни Борисов. 

"В Пирин ще има само втори лифт. Това е категорично. Всички знаят кой е концесионерът. Всички знаем кой е реалният собственик на Юлен. За Цеко Минев става въпрос - сега да не ме съдят утре...Но омразата между Цеко Минев и зелените поражда всичко това и дава повод за тези скандали. Собственикът да излезе и да се разкрие. Да си покаже картите и да приключим тази тема", обяви премиерът по темата за втори лифт на Банско и протестите срещу строежа.

Бих препоръчал да се разсекрети собственикът, макар че някой ще каже - на Кока Кола защо не се разсекрети собственикът. Затова той да излезе, да си сложи картите на масата и да приключим с всичко това, призова Борисов. 

Не можем да отречем, че Банско е в десетката на световните ски курорти. 15,7 процента е ръстът на зимния туризъм тази година, каза още премиерът.

Източник: bradva.bg