Затова се разграничихме от тези негови думи, отбеляза премиерът и

...
Затова се разграничихме от тези негови думи, отбеляза премиерът и
Коментари Харесай

България Замлъкна! Само Преди Минути Бойко Борисов Каза Това, Което Никой Не Смееше! За Всичко Са Виновни Самите

Затова се разграничихме от тези негови думи, означи министър председателят и добави: " Казах му, че подобен език в европейска България е неприемлив. Това е повода държавното управление да се разграничи от декларацията на НФСБ.

" Зелените не могат да се оплачат от мен. Зелените в България са били чувани постоянно. Протестите не престават, тъй като другояче кой ще види Христо Иванов и Радан Кънев. Аз се разбирам прелестно с Белев, Боян Петров, Сандов. Не съм склонен с изявлението на вицепремиера Симеонов и не го одобрявам, посочи Борисов.

" В Пирин ще има единствено втори въжен превоз. Това е изрично. Всички знаят кой е концесионерът. Всички знаем кой е действителният притежател на Юлен. За Цеко Минев става въпрос - в този момент да не ме съдят на следващия ден...Но омразата сред Цеко Минев и зелените поражда всичко това и дава мотив за тези кавги. Собственикът да излезе и да се разкрие. Да си покаже картите и да приключим тази тематика ", разгласи министър председателят по тематиката за втори въжен превоз на Банско и митингите против градежа.

Бих предложил да се разсекрети притежателят, въпреки че някой ще каже - на Кока Кола за какво не се разсекрети притежателят. Затова той да излезе, да си постави картите на масата и да приключим с всичко това, прикани Борисов.

Не можем да отречем, че Банско е в десетката на международните ски курорти. 15,7 % е растежът на зимния туризъм тази година, сподели още министър председателят.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР