Затова непретенциозните гости могат да се уредят с нощувка срещу

...
Затова непретенциозните гости могат да се уредят с нощувка срещу
Коментари Харесай

Квартира на морето можело да се намери и за 5 лева


Затова непретенциозните посетители могат да се уредят с нощувка против петачка. Викачите пред кръчмите пък молят хората да вечерят при тях с думите: " апелирам ви спасете ни от банкрут ".

Плажовете обаче към този момент не са празни, а заведенията край морето работят на цялостни обороти. Някои от хотелите също се радват на много клиенти. Сметката на плажа за четиричленно семейство надвишава 50 лв., в случай че то употребява чадър два шезлонга, хапва и пийва. Заведение на Южния плаж в Несебър таксува клиентите 12 лв. за шезлонг и чадър, само че желае и консумация от 25 лв.. Разбира се за няколко лв. по-малко се прави компромис.

В плажния бар се предлага единствено пиянство, като бирата е по 4.50 лв. колкото и фрапето. Малката мента също е на тази цена, а за коктейл би трябвало да дадем двойно. Едно кафе е 3 лева, а лимонадата върви по 6 лева За разлика от празните кръчми, плажните капанчета се радват на клиенти. Принцесите там вървят по 4 лева, пържените картофки са 3 лева Ход догът е 5 лв., цацата също. Така един плаж на семейство с две деца, които мъчно могат да минат без почерпка излиза солено. За разлика от квартирата, която може да им коства 10 пъти по-евтино.

Аткракционите също са скъпи. Разходка по вълните с надуваем банан е 20 лв., като кефът трае не повече от 6 минути. Посещение на лунапарк излиза колкото един обяд. Само една врътка на виенското колело е 5 лева, а атракциите са доста. Всяка от тях трае по няколко минути, а с цел да са удовлетворени децата харчим от фамилния бюджет най-малко 30 лв..
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР