Затова и не можела да отделя цялото време за отрочето

...
Затова и не можела да отделя цялото време за отрочето
Коментари Харесай

Феновете Са Бесни! Ето Защо Преслава Заряза Бебето И Го Хариза На Сестра Си!

Затова и не можела да отделя цялото време за отрочето си, което след няколко дни ще навърши годинка.

Традиционно в грижите за дребната Паола се включва бабата Янка, само че този път рамо блъснала и лелята. Колева си пусна кадър от времето, прекарано с племенницата си.

На фотографията се вижда по какъв начин дребното момиченце щипе крепко по бузата националната певица. Ивелина откровено се забавлява с детската игра и удостовери пред другари, че това са едни от най-хубавите й моменти.

Факт е, че Колева е затрупана със поръчки за участия и всяко село и паланка желае да я има на празника си. По сходство на сестра си и тя се трансформирала в работохолик и по тази причина цени всеки миг, който прекарва със фамилията си.

На цялостни обороти продължава да живее и Преслава, която обичайно е най-канената чалга певица и даже се постанова да сортира уговорките си, написа вестник „ България Днес “.

Фенове към този момент възнегодуваха против новия й албум – песните били прекомерно идентични и в съвсем всяко парче се пее за алкохол и цигари.

„ Пресито дава неприятен образец на младото потомство с тези пороци. Последният й шлагер също е на алкохолна тематика – „ Пиян “. Не знаем за какво залитва към тази тема, само че по този начин дава мотив на съперниците на попфолка да я упрекват, че подтиква децата към циничен живот “, разясняват почитатели в чалга конгреси.

Преслава постоянно е нападана и че клиповете й са прекомерно елементарни и не влага съществени финансови средства в тях.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР