Затоплянето на времето и разхлабването на мерките за социална изолация

...
Затоплянето на времето и разхлабването на мерките за социална изолация
Коментари Харесай

Семеен Фестивал ще радва малки и големи във Варна

 Затоплянето на времето и разхлабването на ограниченията за обществена изолираност дадоха мотив за стартирането на нови мероприятия навън. " Семеен Фестивал – Младост " ще забавлява поданици и посетители на града в дните от 1-ви до 7-ми юни от 10:00 до 22:00 часа, а мястото е Ледената пързалка в жк. Младост в морската ни столица.

Международният ден на детето ще донесе доста усмивки както за дребните, по този начин и за порасналите деца. Събитието започва с една приятна вест за малчуганите и техните родители! По случай празничния 1-ви юни, всички атракциони ще бъдат безвъзмездни в часовете от 10:00 до 12:00 часа.

Съдействието на регион " Младост " основава опцията още веднъж да се порадваме на добре прекарано време в компанията на близки и другари. Програмата на събитието включва разнородни занимания, подобаващи за всички възрасти. Фестивалът ще се организира при съблюдаване на нужните ограничения и рекомендации за сигурност по отношение на пандемията.

Доброто въодушевление през седемте дни на " Семеен Фестивал – Младост " ще бъде подсигурено от street food зона, предлагаща апетитни храни и свежи питиета за всеки усет, детски ъгъл, щандове с ръчно направени произведения и сувенири, зона за отдих и още доста изненади. Вечерите на фестивала са отдадени на музиката и са отредени за разнообразни осъществявания онлайн на особено обособената сцена под звездите.

Отпразнуването на топлите дни и свободата дава обещание да бъде цветно и изпълнено с доста позитивни страсти, от които бяхме лишени през последните месеци.

Повече информация можете да откриете на настоящата фейсбук страница и в самото събтитие към нея.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР