Затлъстяването в световен мащаб има тенденция да се превърне в

...
Затлъстяването в световен мащаб има тенденция да се превърне в
Коментари Харесай

Ето какво се случва с тялото ни като спрем хляба

Затлъстяването в международен мащаб има наклонност да се трансформира в пандемия. И тъкмо в същото време диетите, хапчетата за намаляване и фитнес заниманията са в своя кипеж на известност.
Една от топ модите в диетите е нисковъглехидратното хранене. В него хлябът е напряко неразрешена дума. Същевременно обаче той е обичайната част от всяко хранене. Какво обаче ще се случи с тялото ви, в случай че спрете хляба?

1. Сваляте килограми
Но това са на първо място арестувани течности. За обработката на всеки грам въглехидрат, тялото задържа 3-4 грама вода.

2. Хващате "нисковъглехидратен " грип
Когато гликогенните депа се изчерпят, на тялото му би трябвало време, с цел да се препрограмира и да употребява телесните мазнини за сила вместо въглехидратите. Тогава се усещаме отпаднали, имаме и проблеми със съня. Чувстваме се като при грип.

3. Ядат ви се въглехидрати
Бързите въглехидрати качват кръвната захар до небесата. Това работи пристрастяващо за мозъка и когато не му подадем нова доза, той стартира да ни изпраща сигнали, че има потребност от бързи въглехидрати.
самун

4. Намалявате риска от сърдечни болести и диабет
Тук разковничето е във типа зърнени артикули. Бялата захар и белият самун доста усилват риска от сърдечни болести и диабет от втори вид.
самун

5. Имате проблеми в тоалетната
Фибрите работят удобно на перисталтиката. Без тях стартират проблеми в тоалетната, като констипацията е най-често срещаният.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР