„Затлъстяване на 16 г. Животът ми след отслабването“ тръгва по

...
„Затлъстяване на 16 г. Животът ми след отслабването“ тръгва по
Коментари Харесай

Деца гении по CBS Reality през юли - slava.bg

„ Затлъстяване на 16 година Животът ми след отслабването “ потегля по CBS Reality На 5-и юли в 08:40, 12:50 и 20:20 ч., с повтаряне на 27-и юли в 07:50, 13:15 и 18:30 ч. На 16-годишна възраст, Брандън Бенет тежи 411 фунта (186 кг) и тялото му е ходеща бомба със закъснител.

Поради патологичната си шишкавина младежът от Хюстън страда от редица съществени медицински проблеми, които могат значително да понижат продължителността на живота му, включително тежка сънна апнея, високо кръвно налягане и риск от диабет.

След като безрезултатно опитва многочислени диети, Брандън взема решение да се подложи на стомашна байпасна интервенция, която да му помогне да се отърве от наднорменото тегло. В нашето особено едночасово предаване “Затлъстяване на 16 година Балансиран живот” следвахме едногодишните премеждия на Брандън за споразумяване на хирургическата интервенция, която избавя живота му. “Затлъстяване на 16 година

Животът ми след отслабването” е необикновено продължение на специфичното едночасово предаване. В този едночасов документален филм виждаме битката на Брандън да се приспособява физически, душевен и обществено към новото си телосложение. Ставаме също по този начин очевидци на удивителната хирургическа интервенция, на която би трябвало да се подложи Брандън, с цел да се отърве от остатъците от предходното си тяло.

През презмата на роман от първо лице „ Животът ми след отслабването “ покачва осведомеността за епидемиологичните размери на тийнейдържската шишкавина и постоянно обвързваните с нея зараждащи съществени здравни проблеми. От 18 юли в 08:40, 12:50 и 20:20 ч., с повтаряне на 28-и юли в 07:50, 13:15 и 18:30 ч. започва поредицата „ Кожа и кости “. Тя наблюдава историята на Сара и Крис, които откакто се подлагат на стомашни байпасни интервенции и изгубват огромна част от тежестта си, би трябвало да се подложат на постбариатрична хирургическа интервенция, с цел да отстранят големи пластове отпусната, разтегната кожа, останала на телата им.

Това затрогващо особено предаване разкрива пътят на трансформацията на двойката – предоперационните грижи и страхове, облекчението незабавно след интервенцията и очакванията за бъдещето, до момента в който привикват с новите си тела. Сърцераздирателно и мъчително действително, „ Кожа и кости “ е необоримо увещание за чудото на човешкото тяло, прочувствената ни връзка и напъните, които някои от нас поставят, с цел да водим цялостен и деен живот. „ Детето ми е по-умно от мен “ потегля на 19-и юли в 08:40, 12:50 и 20:20 ч., с повтаряне на 29-и юли в 07:50, 13:15 и 18:30 ч. То е едночасово особено предаване за деца гении и родителите, които ги отглеждат.

Според „ Менса “, сдружението на хора с най-голям коефициент на интелигеност в света, междинният човек е с коефициент на интелигеност 100, а коефициент на интелигеност над 140 се смята за талант. По последни данни Алберт Айнщайн е имал коефициент на интелигеност 160. 

С показаните разказани от първо лице истории за провокациите, насладите, компликациите и ежедневните драми, с които се сблъскват елементарни фамилии, които отглеждат свръхнадарени деца, едночасовото предаване ще ви запознае с млади гении от три до петнадесетгодишна възраст.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР