Затъпяването с бързи темпове се превръща в глобален спорт и

...
Затъпяването с бързи темпове се превръща в глобален спорт и
Коментари Харесай

В предаването днес: Тренировка по затъпяване

Затъпяването с бързи темпове се трансформира в световен спорт и несъмнено в народен спорт що се отнася до България. С неспокойствие чакам да бъде образувана Шампионска лига, където ще реализираме доста мощни резултати – уверен съм.
Но както при всеки спорт, без подготовка и тренировки триумфи няма. Затова ето и един подготвителен комплекс по какъв начин тъкмо да бъдат реализирани съществени спортни резултати. Разбира се, комплексът търпи промени съгласно особеностите на трениращите и съгласно експертизата на треньорите т.е. вероятни са доста вариации:
1. Ако си нямате тв приемник или не знаете какво е това вестник, тъй като сте роден през този век, обезателно ползвайте Фейсбук! Вярвайте на безусловно всичко, което бъде написано там или за което е пуснато фотография, стига то да дава елементарен отговор за какво животът Ви е прогнил. Например – доста е горещина, по тази причина не мога да се подвигна от леглото, а не тъй като изпих литър ракия и два литра бира нощес. Това упражнение е базова и е основа за по-сложните тренировки!
2. Задължително гледайте телевизия или четете вестници, в които най-голямата част е телевизионният указател – с цел да не забравяте да гледате телевизия.
3. Когато гледате телевизия, следете излъчвания, които са с етикет " публицистични ". В тях методологията за затъпяване е създадена по-хитро и дава резултат да си мислиш, че не затъпяваш, само че в действителност с ускорени темпове да напредваш тъкмо в нужната посока!
а) Най-добри са следните " публицистични излъчвания " - такива, в които преди всичко се залага на прочувственото пред рационалното. По-основно казано, като за практикуващи режима – на сърцето и душата пред мозъка. Например – доста е рисково да оставиш дребното си дете единствено на плажа и да идеш в близката механа да се налочиш, вместо да го гледаш дали няма да влезе в морето и да реши то да се налочи до степен на умъртвяване. Това е твърдо предпочитана тематика пред разпоредбите за управление на активността на основния прокурор, тъй като животът на едно дете е доста по-голям за обществото, в сравнение с животът на цялото общество, в това число на въпросното дете и на всичките му връстници - върху тях основният прокурор би могъл да повлияе посредством своите (без)действия, само че тази работа е прекомерно тайна!
б) Обществено значими тематики следва да се сервират с избрана гарнитура. Например – за първите три месеца на годината, България е на второ място по нарастване на заплатите в Европейски Съюз! В никакъв сличай не трябва да се попарва основания оптимизъм и да се прецизира, че и с това нарастване междинната заплата на час в България е някъде към 20% от междинната в Европейски Съюз. И е твърдо неразрешено да се ползват експертни констатации какъв брой време ще ни би трябвало от 20% да стигнем до 100% - съгласно Българска академия на науките някъде толкоз, колкото Моисей е развеждал евреите в пустинята! В този случай умерено би трябвало да се обясни на трениращите, че става въпрос за лапсус т.е. неточност – думичката се произнася не просто Българска академия на науките, а с " Е " начело!
в) Грижата за животни и пътища също е доста значимо да бъде демонстрирана. Става най-много с голямо количество възгласи: " Ах, толкоз е дълбока тази дупка, че се вижда Китай ". Или: " Това куче е доста свирепо – един път едно куче ме залая, до момента в който бях в колата, не го видях тъкмо, тъй като не можеше да стигне до пода на колата, само че беше доста свирепо и всички кучета са по този начин "! Не забравяйте да питате виновните органи за дупката на пътя по какъв начин по този начин стана, само че без много-много да продължавате с въпросите – да вземем за пример какъв брой коства този прогнил ремонт, кой го направи, кой тъкмо не желае да отговоря кой го е направил, какъв брой пъти този въпросният несъответствуващ не е желал в такива случаи да дава отговор.
г) В супер публицистичните излъчвания наложително би трябвало да се кани от време на време и някой по-голям за обществото посетител – министър председател, основен прокурор, политически водач, за какво не и върховен арбитър. Не бива обаче да се развиват публично значими тематики – това е майсторлъкът! Например – питаш дали нови законови оферти не се вършат преднамерено, с цел да отстранят някой значим, дават отговор ти, че няма такова нещо, тъй като различен значим може да бъде отхвърлен и разследван по същия метод. В никакъв случай обаче НЕ развиваш въпроса, като показваш познание, че въпосният различен, с който те баламосват, няма по какъв начин да бъде еднолично разследван и съден – има си правосъден състав от няколко души, до момента в който първият непосредствено има по какъв начин да каже на всеки проверяващ го, че няма да види бял ден! За един основен прокурор и един ръководител на висш съд става дума.
4. В никакъв случай не посещавайте профилирани уеб сайтове или места в интернет, където се водят профилирани полемики, с причини и изтъкване на обстоятелства и научни доказателства. Те единствено се мъчат да ви объркат – Земята е плоска, да не би някой да може да стъпи на кълбо и да не падне от него?!
Всякакви прилики с действителни лица и събития, които могат да изплуват във Вашето въображение, са с огромна степен на меродавност тъкмо по този начин, както си го мислите!
Автор: Ивайло Ачев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР