Затъналият в Първа лига отбор на Верея започна днес предсезонна

...
Затъналият в Първа лига отбор на Верея започна днес предсезонна
Коментари Харесай

Циркът продължава! Верея назначи нов треньор и почна подготовка с 12 футболисти

Затъналият в Първа лига тим на Верея стартира през днешния ден предсезонна подготовка с нов треньор. Това е украинецът Олександър Севидов, който изведе за първо занятие едвам 12 футболисти. Клуба пък напуснаха 13 играчи от есенния полусезон.

" Ситуацията е клуба е комплицирана, само че ще се борим за оставане в Първа лига, до момента в който имаме шансове. Предстои ни доста работа. Трябва повече да работим, в сравнение с да приказваме ", съобщи Олександър Севидов. 

" Мой асистент ще бъде Олександър Мартинюк, с който сме дружно повече от 10 години и на него цялостно се поверявам. Сигурен съм, че ще съберем нужния брой футболисти. Някои медии написаха, че аз ще повеждам нови играчи, само че това не дава отговор на истината. Никой няма да повеждам, има управление, което води трансферната политика и това е естествена европейска процедура. Опитваме се да уредим лагер и най-големият проблем за нас е да намерим съперници за контролни срещи. заради тази причина ще се постараем да отидем в Турция ", сподели още Севидов.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР