Застудяването започва, скоро ще има и снягОт днес започва по-сериозно

...
Застудяването започва, скоро ще има и снягОт днес започва по-сериозно
Коментари Харесай

Застудяването започва, скоро ще има и сняг

Застудяването стартира, скоро ще има и сняг
От през днешния ден стартира по-сериозно захлаждане, ще превали тук-там слаб дъжд, в планините сняг. Температурите ще се намалят с към 5-7 градуса и ще бъдат сред 7 и 12 градуса, съобщи кореспондент на БГНЕС.

В петък ще бъде най-вече слънчево над западните и южните региони, само че студено. Ще превали слаб сняг в Северна България. Дневните температури още ще се намалят и ще бъдат сред 3 и 8 градуса. Сутрешните температури съвсем на всички места ще бъдат негативни – сред минус 4 и 0 градуса.

През почивните дни ще бъде студено, превалявания не се чакат. Минималните температури ще бъдат сред минус 5 и минус 1 градуса, а оптималните сред 2 и 7 градуса, за София минимална температура към минус 5 градуса, оптималната към 3 градуса над нулата.

В неделния ден основна смяна на времето не се чака, остава студено, през нощта против понеделник ще се заоблачи и ще стартират превалявания.
 Дневните температури ще бъдат сред 5 и 9 градуса в множеството региони Дневните температури ще бъдат сред 5 и 9 градуса в множеството региони / БГНЕС
Новата седмица ще стартира с превалявания от влажен сняг в западните региони, а в източните преваляванията ще бъдат към момента от дъжд. Дневните температури ще бъдат сред 2 и 9 градуса, в западните региони към 2-3 градуса, в източните до към 8-9 градуса. Във вторник още веднъж съвсем на всички места ще вали дъжд и сняг, оптималните температури ще бъдат сред 1 и 8 градуса, а утринните ще паднат до към минус 6 градуса в Западна България. В сряда превалявания не се чакат, само че ще остане най-вече облачно над по-голямата част от страната, температурите остават без основна смяна. В четвъртък и петък другата седмица ще има раздрана облачност, превалявания не се чакат, а дневните температури ще бъдат сред 5 и 9 градуса в множеството региони. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР