Застреляният на 31 януари пред дома си в частния жилищен

...
Застреляният на 31 януари пред дома си в частния жилищен
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Мартин Нотариуса с имоти за милиони в Гърция, Дубай и Испания

Застреляният на 31 януари пред дома си в частния жилищен комплекс „ Глория Палас “ Мартин Божанов – Нотариуса се оказа притежател на първокласни парцели за няколко милиона евро в Гърция, Дубай и Испания, научи Lupa.bg от собствен източник в Министерство на вътрешните работи.

Документи и нотариални актове за парцелите, притежавани в чужбина от 51-годишния брокер на въздействие в правосъдната система, са били открити от проверяващи служители на реда при осъществяването на серия от обиски в София и в провинцията през отминалото денонощие. Някои от парцелите в чужбина са се водили благосъстоятелност на доближени до Мартин Божанов лица, като съгласно непотвърдена информация става въпрос за някогашната му брачна половинка Адриана и за негови роднини.



Мартин Нотариуса е имал апартамент в Дубай, както и парцели в Гърция и испанския топкурорт Марбея.

Мартин Нотариуса има къща и два жилището на втори ръкав на Халкидики в Гърция, както и жилища в Дубай и в испанския курорт Марбея. Според грубата оценка парцелите са на обща стойност над 6 млн. евро. Придобиването им, както и произхода на средствата, ще бъдат проверявани в допълнение, настояват от прокуратурата. До този миг не е оповестено публично какъв брой и на каква стойност са парцелите на Мартин Божинов в България, само че импровизирано се твърди, че той е имал над 20 парцела у нас.

Същевременно познати на Мартин Нотариуса описаха, че през последните няколко месеца преди да бъде погубен, той се е придвижвал в компанията на двама въоръжени охранители. По време на убийството на Божанов гардовете не са били с него.

Друг абсурден подробност към убития от наемен палач Мартин Божанов е, че той е карал служебни „ цивилни “ коли на Министерство на вътрешните работи със затъмнени стъкла, като е употребил возила на Националното разследване, Столична дирекция на вътрешните работи, ГДБОП, „ Икономическа полиция “ и Военно-окръжната прокуратура.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР