Застреляха бизнесмена Петър Христов минути след 10 часа на ул.

...
Застреляха бизнесмена Петър Христов минути след 10 часа на ул.
Коментари Харесай

Бизнесменът Петър Христов е прострелян с 8 куршума

Застреляха предприемача Петър Христов минути след 10 часа на ул. " Ралевица " в столичния квартал " Манастирски ливади " покрай комерсиалния център на бул. " България " в София. Той е притежател на компания за млечни артикули.

Повече за случая - вижте в директното включване в обедните ни вести на Тихомир Игнатов

София

Стрелбата е станала минути след 10 часа. Петър Христов е бил убит на улицата, отивайки на работа.

По неофициална информация на " По света и у нас " той е бил прострелян в тил, като са създадени 8 изстрела. Три патрона попадат в корема, три са попаднали в тила, другите два са били в главата и врата. Травмите са били съдбовни и Петър Христов е умрял на място. Неговият водач се опитал да го откара във ВМА, само че за жалост реанимацията се оказала безуспешна.

Стреляно е с малокалибрен револвер. Все още не е ясна каква е била позицията на стрелеца и дали е имало други хора, които са му помагали.

По информация на " По света и у нас " единственият, който е видял разстрела, е неговият шофьр.



Това, което знаем все още, е че на името на Петър Христов има регистрирани над 100 компании. Една от тях е " Лактима ", която се занимава с млечни артикули. Във Велико Търново той е прочут като огромен вложител в региона. През 2010 година се е кандидатирал за ръководител на Строителната камара, само че несполучливо.

Огледите на мястото на случая не престават. Целият квартал " Манастирски ливади " е отцепен от полицията. Нападателят се търси.

 Мъж умря, откакто беше прострелян в София Мъж умря, откакто беше прострелян в София
49-годишен мъж бе прострелян тази заран в кв. "Манастирски ливади " в София, покрай "България мол ". Сигналът за случая е подаден в полицията малк...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР