Застраховка за домашни любимци за кучета: 3 умни хода, които собствениците трябва да направят

...
Тъй като инфлацията все още вреди на портфейлите на милиони
Коментари Харесай

Тъй като инфлацията все още вреди на портфейлите на милиони американци и лихвените проценти, предназначени да я укротят, са най-високите от десетилетия, мнозина гледат по-внимателно на техните инвестиции и лични финанси. Това трябва да включва и втори поглед върху съществуващите застрахователни полици и защити.

Застраховката често е жизненоважен (и в някои случаи задължителен) начин да се защитите по време на злополука или извънредна ситуация. И докато мнозина са запознати с популярните видове, собствениците на домашни любимци могат също да осигурят известна защита за своите кучета и котки с нова застрахователна полица за домашни любимци.

Това е особено полезно за собствениците на кучета, които прекарват повече време на открито, по-често, отколкото техните котешки събратя. За да извлекат максимума от една бъдеща политика, особено в днешния икономически климат, собствениците трябва да бъдат разумни относно начина, по който подхождат към процеса, както и към доставчика, който в крайна сметка избират. За тази цел има много умни ходове, които собствениците трябва да направят сега, за да получат най-добрата застраховка за домашни любимци за своето куче.

Започнете, като получите тук сега безплатна оферта за застраховка за домашни любимци.

Застраховка за домашни любимци за кучета: 3 умни хода, които собствениците трябва да направят

Ето три умни хода, които собствениците трябва да направят правят, докато преследват застрахователна полица за домашни любимци за своето кученце.

Търсете заемодатели

Пазаруването, за да сравнявате цени и опции, е от ключово значение за вземането на интелигентно финансово решение. Не е по-различно за застрахователните полици за домашни любимци, дори ако видът на застраховката е малко по-малко традиционен от, да речем, план за автомобилна застраховка. И с толкова много застрахователни компании за домашни любимци, които в момента са на пазара и се борят за вашия бизнес, е относително лесно да намерите полица, която работи за вас и вашия космат приятел.

Повечето експерти биха препоръчали да получите оферти от поне три различни доставчици за установяване на базова линия за сравнение. Просто се уверете, че получавате оферти за същите видове покритие. Така че, ако получавате оферта за полица само за инциденти за 2-годишен голдън ретривър, не забравяйте да получите оферти от втори и трети доставчик за същия тип, възраст и порода. Това ще ви позволи да направите истинско сравнение между ябълки.

Вземете оферта за застраховка за домашни любимци за 30 секунди тук сега или използвайте таблицата по-долу, за да сравните някои от най-добрите доставчици.

Консултирайте се с вашия ветеринарен лекар

Ако имате ветеринарен лекар, на когото имате доверие и се чувствате комфортно с него (или сте използвали такъв, който сте харесали с предишен домашен любимец), помислете дали да не поискате неговото мнение относно застраховката за домашни любимци. Те могат да ви помогнат да ви посъветват какви защити и видове политики може да са ви необходими - и кои може да е по-добре да пропуснете.

Тъй като са добре запознати със здравето на вашия домашен любимец и са запознати с породата на вашето куче, те могат да ви помогнат да приспособите политика, специфична за вашия домашен любимец. По този начин ще избегнете да плащате допълнително за предпазни средства, от които е малко вероятно да имате нужда — и е малко вероятно да използвате.

Разберете разходите за всяка порода

Говорейки за породи кучета, не всички ще струва същото. Не само, че няма единна цена за застраховка за домашни любимци за кучета, собствениците могат да очакват да видят широк диапазон от цени в зависимост от конкретната въпросна порода. Така че, ако все още нямате куче, но планирате да закупите или осиновите такова, не забравяйте да разберете разликата в цените, преди да вземете новия си домашен любимец у дома. И ако вече имате куче, разберете, че може да платите повече (или по-малко) в зависимост от въпросната порода. Ето защо има смисъл да купувате застраховка за домашни любимци в началото на живота на вашия домашен любимец, когато е най-евтината. Това може да помогне за компенсиране на всички допълнителни разходи, свързани с породата.

Изводът

В днешната икономика потребителите трябва да бъдат интелигентни за това къде харчат парите си. Въпреки че застраховката за домашни любимци може да изглежда като допълнителен разход в началото, тя потенциално може да спести на собствениците значителни суми пари в дългосрочен план. По-специално за собствениците на кучета е разумно първо да пазаруват, за да намерят най-добрия и най-рентабилен доставчик. Те трябва също така да обмислят разговор със своя ветеринарен лекар, за да създадат по-ефективно бъдеща политика. И те трябва да направят своето проучване и да разберат, че различните породи ще дойдат с различни нужди и застрахователни разходи.

Научете повече за опциите за застраховка на вашите домашни любимци тук сега!

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР