Застрахователното дружество "ОЗОК инс" въвежда временни мерки във връзка с

...
Застрахователното дружество "ОЗОК инс" въвежда временни мерки във връзка с
Коментари Харесай

ОЗОК инс въвежда временни мерки заради Covid-19

Застрахователното сдружение "ОЗОК инс " вкарва краткотрайни ограничения по отношение на развиването на епидемиологичната конюнктура в страната, оповестеното изключително състояние и наредбите на способените органи. Компанията продължава да работи, при нараснали ограничения за обща сигурност.

Дружеството приканва клиентите си да посещават офисите му, единствено след координиране по телефона и рекомендация от чиновници, в случай че е невероятно обслужване от разстояние.

Ето и краткотрайните ограничения:

ЗА СКЛЮЧВАНЕ И ОТЧИТАНЕ НА ПОЛИЦИ:

Ако сте клиент: "ОЗОК инс " предлага да се свържете по телефона с техните офиси, и да уточните и размените по e-mail изискванията, информацията, данните и документите, нужни за сключването на нужната ви лавица, с цел да се понижи оптимално времето на престой в офисите на сдружението.

Желателно е кореспонденцията да се реализира с куриери и единствено в краен случай, посредством посещаване в офис. В тези случаи е належащо да сте снабдени с защитни маски или шал, показват от компанията.

В офисите няма да се позволяват лица с забележими признаци на респираторно заболяване. Останалите ще бъдат допускани и обслужвани по един. Моля, изчаквайте реда си на открито, на задоволително разстояние между тях, при положение на съществуване на опашка.

Ако сте осигурителен посредни к: През уеб-базирания портал WWWINS можете да издавате множеството от всеобщите застраховки предлагани от сдружението.

От "ОЗОК инс " молят да изпращате документите, нужни за подписване на лавица по е-поща на обслужващия Ви офис на Дружеството. По същия ред ще се одобряват и периодическите посреднически доклади.

Всички истински подписани документи и доклади, ще бъдат показани след приключване на оповестеното изключително състояние в България.

ЗА ЗАВЕЖДАНЕ НА ПРЕТЕНЦИИ:

Можете да уведомите застрахователите за събитие и да предявите рекламация при настъпили събития по всички типове застраховки като се изключи Каско на ППС, на имейл [email protected]оk.bg.

При настъпили събития по застраховки Каско на ППС - на имейл [email protected]

В случай на нужда от заявяване на примитивен и/или следващ оглед и навестяване на място на адрес, можете да изпратите настояванията си на [email protected]

СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА УВЕДОМЛЕНИЯТА:

Вашата кореспонденция ще бъде записана и ще бъдете известени за нейния номер;
Ще бъдат дадени указания за осъществяване – за понижаване и/или ограничение на вредите;
Ще бъдат дадени инструкции за комплектоване на преписката;
Ще бъде указано цялостно подпомагане в слуай на нужда от спомагателна информация;

КАКВО НЕ ТРЯБВА ДА ЗАБРАВЯТЕ?

Не забравяйте да посочите имейл адрес и телефон за връзка за контакт с вас и/или упълномощено от вас лице. От компанията поучават да не прилагайте фотоси, документи или други файлове, когато ни уведомявате за събитие с писмо по електронната поща, те ще ви бъдат поискани в следствие.

"Призоваваме при опция цялата налична документи събрана от Ваша страна (оригинали и копия) да се изпраща еднократно при привършване на преписката, а кореспонденцията да се води по мейл ", показват от "ОЗОК инс ".
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР