Застрахователната компания ДЗИ е придобила сградите на Mall Varna, съобщиха

...
Застрахователната компания ДЗИ е придобила сградите на Mall Varna, съобщиха
Коментари Харесай

ДЗИ придоби Mall Varna

Застрахователната компания ДЗИ е придобила постройките на Mall Varna, оповестиха от сдружението. Именно там белгийската KBC, притежател на компанията, откри център за споделени услуги. Бизнес центърът ще бъде употребен от ДЗИ за капиталови цели, както и за лични потребности на сдруженията от KBC Груп с представителства в морския град.

Сградат е изцяло преустроена от търговски в бизнес център. Комплекът се състои от две свързани между тях здания. Общата застроена повърхност е 27 393 кв. м, като центърът разполага със 187 подземни паркоместа и 90 открити. Досега притежател бе българската компания " Хидростой ".

" Придобиването на Mall Varna е следващият израз на проектите за стабилно развие на белгийската финансова група в България, която е един от 6 съществени пазара на KBC в Европа ", споделят от компанията.
 KBC отваря център за услуги във Варна
Собственикът на ОББ отваря център за услуги във Варна и наема 300 души там

Той ще проработи до края на годината

" Бизнес центърът е ситуиран в регион с извънредно комфортен достъп до всички основни булеварди на града и директни връзки с входовете и изходите от и към Варна. Обектът се намира на 10 минути с автомобил до идеалния административен център посредством директна връзка от две основни пътни артерии на града, както и на 5 км от Летище Варна и 5 мин. от Автогара Варна ", разяснява Коста Чолаков, основен изпълнителен шеф на ДЗИ.

" От Варна ще обслужваме активността на разнообразни сдружения на KBC Груп. Радваме се, че към този момент можем да предложим на новите си чиновници освен опция за отлична кариера и възнаграждение в реномирана интернационална финансова група, само че и комфортен и привлекателен нов офис ", сподели и Петър Андронов, кънтри управител на KBC Груп в България.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР