Застрахователната компания Бул Инс“ ще изплати по 50 хиляди лева

...
Застрахователната компания Бул Инс“ ще изплати по 50 хиляди лева
Коментари Харесай

Бул Инс“ ще изплати по 50 хил. лв. на близките на загиналите край Своге

Застрахователната компания „ Бул Инс “ ще изплати по 50 хиляди лв. на околните на починалите в злополуката край Своге.

Обрат в позицията на застрахователя. Часове откакто оповестиха, че няма съображение да се заплаща обезщетение на околните, компанията съобщи, че непринудено ще изплати по 50 хиляди лева за всеки от починалите.
Стоян Проданов - изпълнителен шеф на ЗД „ Бул инс “: 50 по 20 е един милион.
От " Бул Инс " обаче не престават да са безапелационни, че автобусната компания е нарушила разпоредбите за транспорт. Като причина за смяна на решението си показват публичния напън.

Стоян Проданов - изпълнителен шеф на ЗД „ Бул инс “: Уронването на престижа на компанията ни кара да гледаме по-широко и по-дългосрочно на тези взаимотношения. Отворете обществените мрежи, вижте какви закани има да вземем за пример за моето здраве и това дава отговор ненапълно на вашите въпроси.

 Изплатиха по 10 лева обезщетение за жертвите на злополуката край Своге Изплатиха по 10 лева обезщетение за жертвите на злополуката край Своге
Близки на жертви при автобусната злополука край Своге са получили компенсации от по 10 лв. за умрял. Застрахователят "Бул Инс " изясни, че компанията...

Застрахователят на този стадий няма да си търси правата по правосъден път поради неизправните съгласно него пътни документи на рейса.
Стоян Проданов - изпълнителен шеф на ЗД „ Бул инс “: Претенции имаме само към тези, които упражниха напън върху нас, което може да кажем, че е шантаж - Асоциация, която се съставлява за бранител на онеправданите и починалите, а в действителност те преследват свои користни цели.
Вчера от Асоциацията на потърпевшите при произшествия изнесоха информация за изплатените на околните по 10 лв. обезщетение. Срокът, в който в този момент парите ще бъдат изплатени е 15 дни от подаване на нужните документи от околните на починалите в злополуката.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР