Застрахователната компания Бул инс до момента е превела по 10

...
Застрахователната компания Бул инс до момента е превела по 10
Коментари Харесай

10 лв. на загинал човек е обезщетението за трагедията край Своге

Застрахователната компания " Бул инс " досега е превела по 10 лева обезщетение на трима от наследниците на двама от починалите в нещастието край Своге през август 2018 година

За неуместната неправда алармираха в отворено писмо до премиера Бойко Борисов, омбудсмана Мая Манолова и шефа на Комисията за финансов контрол Бойко Атанасов наследниците на починалите в злополуката край Своге.

В края на август предходната година 20 души починаха, откакто рейс се прекатурна и изхвърча от шосето. След нещастието се стигна до оставки на трима министри, повдигнаха се обвинявания на длъжностни лица, бе заменено управлението на АПИ и бе основана нова организация за пътна сигурност.

" Уважаеми господин Борисов, знаете ли, че животът на един човек коства 10 лв.? Да, 10 лв.! На толкоз застрахователна компания " Бул Инс " АД оцени живота на нашите майки, татковци и деца! Поведението на този български осигурител ни кара да се усещаме унизени и огорчени, без религия в справедливостта и закона. Ако " Бул Инс " АД нямат финансовия запас да платят за гибелта на 20 души, то тогава ние си задаваме въпроса дали няма да се повтори случая със ЗК " Олимпик ", само че този път със стотици хиляди наранени българи ", жалват се наследниците до Борисов.

Има две годни застраховки, съотносими към компенсациите на жертвите от нещастието. Едната е " Гражданска отговорност " на рейса, която обаче ще зависи от изхода на наказателното дело. Тя е подписана с " Лев инс ". Наследниците на починалите следва да получат компенсации и по застраховка " Злополука " за пасажерите на седящите места, изясни пред Mediapool адв. Владимир Тодоров, ръководител на Българската асоциация на потърпевшите при произшествия.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР