Застрахователна компания „Лев Инс“, благодарение на партньорство с „Ауто Франс

...
Застрахователна компания „Лев Инс“, благодарение на партньорство с „Ауто Франс
Коментари Харесай

Нови 30 автомобила ще обслужват денонощно клиентите на Лев Инс

Застрахователна компания „ Лев Инс “, с помощта на партньорство с „ Ауто Франс 3000 “, обнови автопарка си с 30 чисто нови автомобила Dacia Duster. Колите ще бъдат употребявани за усъвършенстването на денонощната услуга „ Автоасистанс “.
Симеон Иванов, шеф корпоративна сигурност в „ Лев Инс “, описа повече за новата облага на компанията и разкри повече за изгодите, които ще донесе тя за всички клиенти на компанията.
„ Много се веселя, че от името на Управителния съвет на „ Лев Инс “, получавам ключовете от първите 10 автомобила от общо 30, с които обновяваме автопарка на денонощния ни автоасистанс. Благодарение на партньорството ни с „ Ауто Франс 3000 “ получаваме един доста благонадежден и удобен автомобил Dacia Duster, който се наложи много в последните години. Както знаете, „ Лев Инс “ е водачът в застрахователния пазар в България и всичко това, което вършим, е в името на това всички 800 000 наши клиенти да се усещат изцяло сигурни и навреме обслужени. “

Иванов напомни, че компанията е пионер в услугата „ Автоасистанс “, като я поддържа сполучливо към този момент 13 години.
„ Много от сътрудници ни след нас ни копираха и направиха същото, само че ние към днешна дата имаме 70 чиновници, заети в този отдел на компанията, които работят към този момент месец и половина върху налагането на тази новаторска и изцяло нова услуга за нашите клиенти. Много постоянно, при настъпило ПТП, страните се чудят дали да пишат двустранен протокол, по какъв начин да го попълнят и така нататък Ако единствено единият от тях има гражданска отговорност към „ Лев Инс “, до 15-тата минута след подаването на сигнала екипът ни ще е на място и за още толкоз време всички документи, в това число и описването на вредите, ще са подготвени. Така спестяваме време освен на нашите клиенти, а и на останалите хора, за които не се постанова да вървят само че наш офис, да предявяват искания и да губят доста време и нерви. “, добави още той.
В последните месеца „ Лев Инс “ откри представителства в редица европейски страни – Румъния, Германия, Италия и други, като задачата на разкриването на тези клонове е клиентите на компанията да получат оптимално способена помощ от хора, осведомени напълно със законодателството в съответните страни.
В умозаключение, Симеон Иванов разкри, че скоро компанията може да се снабди с втори хеликоптер, с който да бъдат осъществявани още повече избавителни интервенции на хора, изпаднали в неволя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР