Застрахованите в „Олимпик” излязоха на среднощен протест пред парламента. Точно

...
Застрахованите в „Олимпик” излязоха на среднощен протест пред парламента. Точно
Коментари Харесай

Застрахованите в „Олимпик” излязоха на среднощен протест



Застрахованите в „ Олимпик” излязоха на среднощен митинг пред Народното събрание.

Точно в 00:01 ч. тази заран полиците им за „ Гражданска отговорност” се оказаха невалидни поради банкрута на кипърската компания. Протестиращите упорстват полиците им да работят до тогава, докато са подписани.

Заместник-председателят на Комисията да финансов контрол Ралица Агайн обаче разяснява за bTV, че българската страна не може да отговори на това искане, тъй като според кипърското законодателство застраховките стопират да работят след публикуването в техния „ Държавен вестник” на обявата за назначение на ликвидатор, а това се случи през вчерашния ден.
"Няколко дни " пътната полиция няма да глобява водачите с полици на „ Олимпик " Ще бъдат давани предизвестия на водачите да си възобновят застраховката
„ Българската страна не може да обезпечи това, тъй като според кипърското законодателство застраховките стопират да работят след публикуването в техния „ Държавен вестник” на обявата за назначение на ликвидатор. Това стана вчера”, съобщи Агайн.

Вчера перничани се проведоха час преди края на деня, до момента в който застраховките им бяха към момента годни, с цел да могат законно да стигнат до Народното събрание. Пред Народното събрание стройна редица служители на реда беше в подготвеност да посрещне протестиращите. За да не нарушават закона, тъкмо в среднощ те изгасиха моторите на колите.

Два паяка се строиха в подготвеност да вдигнат колите, което промени и желанията на перничани да ги оставят на жълтите павета. За идната седмица се готвят нови митинги, този път пред КФН./btv
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР