Застой за 3,5 милиона долара настъпи в Левски, след като

...
Застой за 3,5 милиона долара настъпи в Левски, след като
Коментари Харесай

Застой за 3,5 млн. долара настъпи в Левски

Застой за 3,5 милиона $ настъпи в Левски, откакто се смяташе, че всичко сред "сините " и Джоузеф Диксън към този момент е конкретизирано, написа Мач Телеграф.

На „ Герена “ обаче към момента чакат капарото, което юношата на Манчестър Юнайтед, бе заречен да внесе. Наско Сираков сложи изискване от 3,5 милиона $, които да бъдат и застраховка при възможен неуспех на договорката. Иначе Диксън за следващ път е посочил банковата гаранция за над 250 милиона, която също му бе изискана.

Британецът продължава да е на морето, а към този момент се появиха и клюки, че той не е инцидентно там. Диксън не бил там единствено, с цел да отдъхне от договарянията с Левски, само че не пропуснал и опцията да огледа хотели, които са оповестени за обмен. Както е известно туристическият бизнес у нас претърпя съществени загуби поради пандемията. Не е ясно обаче по какъв начин ще се отрази това на договорката за придобиването на акции на Левски.

Появиха се и информации, че Диксън не може толкоз елементарно да оперира с парите, които са му отпуснати от задграничен фонд. Англичанинът трябвало да първо да придобие скъпите бумаги на „ сините “, с които разполага Наско Сираков, с цел да може да стартира заплащанията. Първата вноска се счита, че ще бъде живото спасяваща за Левски, който има да покрие съществени отговорности към играчи и треньори.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР