"Заставам зад Наско Сираков, той трябва да получи акциите на

...
"Заставам зад Наско Сираков, той трябва да получи акциите на
Коментари Харесай

Емил Велев: Заставам зад Наско Сираков за акциите

"Заставам зад Наско Сираков, той би трябвало да получи акциите на Левски ". Това съобщи пред "БНТ " някогашният треньор на „ сините “ Емил Велев, който показа, че не е осведомен с проекта за избавяне на клуба.

Припомняме, че през вчерашния ден стана ясно, че митове на столичния гранд са изпратили писмо до премиера Бойко Борисов, посредством което го уведомяват за проекта си за избавление на клуба от банкрут, а точно – Левски да взима заем от 100 000 милиона лава, който да бъде изплащан в идващите 20 години с две години гратисен интервал.

„ Основната задача е да се съберат пари, с цел да не изпадне клуба в аматьорския футбол. Това, с което може да помогнем, е да агитираме левскарската общественост и всички, които милеят за Левски, да ги поддържат в тези сложни времена “, прикани той. Кокала призна, че „ сините “ са имали неверна политика в последните години, купувайки скъпи играчи, които след тръгването си оставяли големи задължения на клуба.

„ Непрекъснато се купуваха скъпи футболисти, които неизвестно от кое място идваха и като си тръгваха, оставаха големи задължения, които Левски би трябвало да заплаща “. Велев изрази вяра, че клубът няма да банкрутира и не счита, че притежателят Васил Божков съзнателно цели разоряването на "синия " гранд.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР