Заставам категорично зад българските полицаи и категорично и отново ще

...
Заставам категорично зад българските полицаи и категорично и отново ще
Коментари Харесай

Каракачанов: Да се сложи край на циганизацията и безчинствата

" Заставам изрично зад българските служители на реда и изрично и още веднъж ще упорствам в законите на Република България да бъде вкарана тяхната цялост. На циганизацията, циганската престъпност и безчинствата би трябвало да се постави край! "

Това написа в профила си във Facebook вицепремиерът по сигурността и министър на защитата Красимир Каракачанов във връзка случая в Ботевград в събота вечерта, когато служители на реда, отзовали се на сигнал за нарушение на публичния ред, бяха нападнати от роми.

Отивайки на място, служителите на реда попаднали на събрала се група пред блока, която е почнала да хвърля камъни по служебните коли. Част от стъклата им са изпочупени, само че потърпевши служители на реда няма.

Установени са 6-ма души, които са били по-активни. Те са оповестени за търсене. Образувано е досъдебно произвеждане.

" Дошло ли е времето за тоягата ", пита Каракачанов в изказването си, публикувано и на уеб страницата на партията му Вътрешна македонска революционна организация.

Ето цялостния текст на изказването му:

" На първо място в качеството ми на жител на Република България и по-късно в качеството ми на заместител министър-председател по публичен ред и сигурност желая да изкажа своята поддръжка за работата на служителите на реда, които нощес в осъществяване на служебния си дълг са се отзовали на адрес в Ботевград за нарушение на публичния ред и са били нападнати от роми. Работата на служителите на реда е да се борят за запазване на публичния ред, живота и здравето на хората в страната ни. Те всекидневно са на пост, с цел да имаме всички ние една по-добра и спокойна конюнктура за живот. Маргиналите и рисковите субекти, които не желаят да съблюдават законите на страната ни, ще бъдат поставяни на мястото им с цялата мощ и суровост на закона!

Полицаите би трябвало да знаят, че се употребяват с моята безапелационна поддръжка да ползват всички разрешени от законодателството ограничения, които един чиновник на реда има, с цел да схванат нарушителите, че в тази страна има ред, правда и дисциплинираност и ние повече няма да допуснем тяхното тъпчене!

Разните демократични НПО-та и техните клакьори шумно жигосаха мнението на брачната половинка на моя сътрудник - вицепремиера Томислав Дончев, че са свършили морковите и идва ред на тоягата. Е, господа, дами и там трети такива, каквито се самоопределяте - какво мислите в този момент? Дошло ли е времето на тоягата или Вие ще си браните подопечния престъпен цигански контингент с цената на още почтени човешки животи, единствено и единствено да си прибирате лептата по заложената поръчка?

Категорично за следващ път декларирам, че стоя зад българските служители на реда и изрично и още веднъж ще упорствам в законите на Република България да бъде вкарана тяхната цялост като непроменяемо право, съответстващо с техните професионални отговорности.

На циганизацията, циганската престъпност и безчинствата би трябвало да се постави край!
Обръщам се към всички български служители на реда - изпълнявайте отговорностите си, прилагайки извънредно и без боязън цялата суровост на закона. Вашето обвързване е да пазите честните и честни данъкоплатци в Родината ни. Нарушителите би трябвало да получат своята " милостиня " - да видят пандизите отвътре на стените им ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР