Заснет изцяло с iPhone X от режисьора Питър Чан, този

...
Заснет изцяло с iPhone X от режисьора Питър Чан, този
Коментари Харесай

Рекламата на Apple, която просълзи Китай

Заснет напълно с iPhone X от режисьора Питър Чан, този рекламен филм на Apple стана " вирусно " споделян в Китай и просълзи стотици хиляди негови фенове, сочат мнения и мнения в обществените мрежи. 

Видеото се излъчва в навечерието на Китайската Нова година, когато обичайно хората в азиатската страна се събират за дълго чакани почивни дни със фамилиите си. 

Озаглавено " 3 минути ", то споделя за жена, която работи като кондуктор по един от най-дългите железопътни направления в Китай и по тази причина се постанова да бъде разграничена от сина си. Всяка година дамата изпуска празника, тъй като би трябвало да е на работа, до момента в който влаковата линия се движи доста натоварена. Но тази година е провела нещата по този начин, че влакът да мине през града, където живее, а сестра й да докара дребния й наследник на ЖП гарата, с цел да се видят в границите на 3-те минути, до момента в който има престой там. 

Нещата обаче не минават тъкмо по проект. Детето стартира да й демонстрира, че е наизустило по какъв начин се умножават числата от 1 до 9. Причината е, че тя му е дала обещание по-рано (само, с цел да го държи зает до момента в който я няма), че ще го запише в друго далечно учебно заведение, в случай че научи таблицата с умножението. Може би по-близо до нея...

Рекламният филм е учреден на действителна история за китайско семейство, в което майката е кондуктор. 

Наемането на сполучливия китайски режосьор Питър Чан за изготване на тази празнична реклама за Китай от Apple е посочено за " изкарване на тежката артилерия " от страна на компанията. Това разяснява изданието за маркетинг Adweek. То напомня, че Apple изгуби от пазарния си дел в Китай през последните години на фона на смарт телефоните от конкуренцията като Huawei.

Китайската Нова година, която ще настъпи в петък, 16 февруари, е основна за продажбите на всевъзможни артикули в страната. 

Рекламата към този момент е прегледаната в Китай над 68 млн. пъти за по-малко от 1 седмица, което демонстрира, че доближава до сърцата на огромна аудитория, която се свързва с нея. 

Истинската история за майката, която има единствено 3 минути да прекара с дребния си наследник на ЖП платформа трогна мнозина и отвън Китай.

Вижте. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР