"Заснемането на фотоси на гей-двойки пред държавни институции и поставянето

...
"Заснемането на фотоси на гей-двойки пред държавни институции и поставянето
Коментари Харесай

ВМРО за скандалните гей-билбордове: Недопустимо е да се потъпкват моралните ценности на страната ни

"Заснемането на снимки на гей-двойки пред държавни институции и слагането им на основни места в огромните градове на страната, в навечерието на един от най-големите християнски празници Рождество Христово е проява на надменност и подигравка с вековната ценностна еднаквост на българите. Недопустимо е! ", декларират от Вътрешна македонска революционна организация.

"Припомняме, че нашите сънародници единствено преди няколко месеца съвсем единомислещо осъдиха опитите на евро-либералната общественост, джендър идеологията да бъде узаконена в страната ни посредством така наречен Истанбулска спогодба. Конституционният съд на Република България дефинира този документ за противоконституционен.

Това се споделя в позиция на Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване във връзка инсталираните в Бургас и Варна рекламни пана с прегърнати мъжки и женски двойки на основни кръстовища. Надписът им гласи „ Няма ужасно, това е просто ЛЮБОВ “ и „ Различни хора, равни права “. Те са финансирани с европейски пари и са част от цялостна стратегия на съюза за промотирането на ЛГБТ-общността. Информацията е написана на самите плакати, с логото на Европейски Съюз и с QR код, който води до формалната страница на ЛГБТ. Координатор на плана „ Заедно за правата на ЛГБТИ в България “ е фондация „ Работилница за цивилен права “. Скандалната агитация се оказа финансирана с 200 хиляди евро по стратегия „ Права, тъждество и поданство “ на Европейска комисия. По информация на самата фондация сходни джендър постери следва да бъдат инсталирани в София и Пловдив, още веднъж на централни места, в непосредствена непосредственост до институции на държавната власт.

Ние Патриотите от Вътрешна македонска революционна организация считаме, че това погазва гражданските права на болшинството от българите. Това е ненужна показност, която може съществено да обърка ценностната система на подрастващите. Финансирането на сходни скандални „ реклами “ на криворазбраната нравственост от Европейска комисия е още по–притеснително. Парите на Европейски Съюз са от членския импорт, който всяка една държава-член на Съюза заплаща годишно. Кой и за какво разрешава на бюрократите в Брюксел да създават и финансират сходни планове, чиито внушения, дружно с объркания модел на интеграционна политика по отношение на бежанския поток, сложиха началото на края на културата и християнските устои на Стария континент?

В същото време в пощенските кутии на всички народни представители дойдоха пропагандни материали, подписани от Фондация „ Глас “, Фондация „ Ресурсен център – Билитис “ и Младежка ЛГБТИ организация „ Действие “ (част от уредниците на гей парада) под мотото „ Различни хора, равни права “, посредством които те намерено упрекват страната, че погазва правата на хората с друга полова ориентировка. Активистите се базират на серията от ограничения на Комитета на министрите на Съвета на Европа за битка против половата дискриминация. За нас това също е част от офанзивата против страната и политиката на нормалност на ръководещата коалиция, част от която са и Обединени патриоти. Това, че с помощта на работата на Вътрешна македонска революционна организация и Патриотите, Истанбулската спогодба беше отхвърлена е ослепителен образец за национално виновната политика, която държавното управление организира. Да поставяш наедно всички български жители без оглед на полова принадлежност и на общ принцип да отстояваш правата им е държавническо. С какво „ другите “ са заслужили повече права?

Всички тези въпроси ние ще сложим пред Европейска комисия и Съвета на Европа посредством нашия представител в Екологичен потенциал и заместник-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки, като ще желаяме публични отговори.

Категорично настояваме също по този начин скандалните билбордове да бъдат свалени и да не бъдат издавани разрешителни за слагането на нови. Този развой ще бъде проконтролиран по места от общинските съветници и депутатите на Вътрешна македонска революционна организация.

Християнските полезности и моралните устои на България би трябвало да бъдат предпазени с безапелационни дейности, а сходни джендър - провокации остро наказани от страната ", декларират още от Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР