Заслуженото увеличение на заплатите на назначените над 2 000 служители

...
Заслуженото увеличение на заплатите на назначените над 2 000 служители
Коментари Харесай

Увеличиха заплатите на служителите на болница Света Марина във Варна с 10%

Заслуженото нарастване на заплатите на назначените над 2 000 чиновници във втората по величина болница в България е резултат от високия професионализъм на работещите лекари, експерти по здравни грижи и административен личен състав в комбиниране с високотехнологично здравно съоръжение, съвременна инсталация от най-голям клас, както и въведените авангардни способи на лекуване. Комплексът от тези фактори разреши на УМБАЛ “Света Марина " -Варна през 2022г. да окаже нужната здравна помощ на 50 307 заболели от страната и чужбина, оповестиха от пресцентъра на болничното заведение.

Болницата сполучливо завърши финансовата 2022г. с отлични натурални и стойностни индикатори. С нарастването на трудовите хонорари, считано от 1-ви януари 2023г., месечният размер на сумата за заплати и осигуровки възлиза на близо 4 950 000,00лв.

Ръководството на УМБАЛ “Света Марина " -Варна благодари на своите чиновници за високия професионализъм, отговорност, безрезервност и пожелава на тях и техните фамилии здраве, благополучие и триумфи през новата 2023г.!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР