Заслугата е изцяло на Кристина Патрашкова, която не крие симпатиите

...
Заслугата е изцяло на Кристина Патрашкова, която не крие симпатиите
Коментари Харесай

Бомба! След Зейнеб Гала Точи Нова Брадва За На Кафе! Нахлуха Спецчасти На Полицията! Арестуван Е Любимият На

Заслугата е напълно на Кристина Патрашкова, която не крие благосклонностите си към брюнетката. Тя неведнъж е заявявала, че се възхищава освен на гения на Мегз, само че и на нейното предпочитание за работа. Гала и Патрашкова от дълго време ухажват дизайнерката. Тяхното предпочитание е тя да стане част от екипа на предаването. И двете водещи имат усет и знаят доста добре, че изявата на Мегз ще е обвързвана единствено с позитиви.

След като споделили желанията си нея, брюнетката незабавно почнала да акцентира изискванията и претенциите си, а те по никакъв начин не са малко. Но този стадий прегорите с нея не са стигнало съответно решение и по-скоро са в начален стадий, написа Блиц.

Както към този момент стана ясно, Зейнеб Маджурова няма да е част от екипа на предаването от идващия сезон. Амбициозната кореспондентка взе решение да напусне, с цел да се посвети на персонални каузи. Тя ще насочи напъните си към довеждане докрай на университета. Заради работата си в Нова тв, Зейнеб изостана с изпитите.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР