Заслепени от прелестния вид на херцога и херцогинята на Кеймбридж

...
Заслепени от прелестния вид на херцога и херцогинята на Кеймбридж
Коментари Харесай

Белезите на принц Уилям и Кейт Мидълтън, които никой не забелязва, и историите зад тях

Заслепени от прелестния тип на херцога и херцогинята на Кеймбридж надали при гледане на фотоси сте забелязвали някои дребни недостатъци по кожата им. Ние също, само че някои от нас са много по-наблюдателни.

Прическите на Кейт Мидълтън в действителност рядко разкриват белега на главата ѝ. Той се намира до лявото слепоочие на херцогинята, малко по-навътре от линията на косата ѝ. За първи път несъвършенството притегля публичните погледи през 2011 година, когато херцогинята се появява на събитие с прибрани обратно кичури.

 принц Уилям Кейт Мидълтън Getty
 Oбещание за същинско наслаждение – Joy by Dior Edna предлага Oбещание за същинско наслаждение – Joy by Dior
Тогава критиците допускат, че чертата по кожата в действителност издава некачествени удължители за коса. От двореца обаче се постанова да опровергаят слуха – в формалното изказване излиза наяве, че белегът е останал след интервенция в детството. Предвид оскъдната информация, спекулации за произхода на несъвършенството не престават – от сериозна намеса до унищожаване на белег при раждането.

Но херцогинята на Кеймбридж не е единствената в кралското семейство, която е следена под лупа – същото важи за брачна половинка ѝ, при който също се вижда белег на лицето.

Любопитното е, че принц Уилям го назовава „ белега на Хари Потър “ , тъй като сходно на магьосника от книгите на Джоан Роулинг, несъвършенството е в региона на челото. Но и освен по тази причина – в изявление от 2009 година херцогът на Кеймбридж споделя по въпроса: „ Кръстил съм го по този начин, тъй като от време на време свети и някои хора го виждат, само че различен път въобще не го виждат. “

 принц Уилям Кейт Мидълтън Getty/PA

Произходът на този белег отляво обаче е малко по-различен – Уилям го получава след удар с голф стик по време на подготовка, когато е на 13-годишна възраст . В същото изявление той изяснява: „ Намирахме се на полето и в идващия миг неизвестно от кое място се появи желязото, което ме удари в лицето. “

Докато Кейт Мидълтън в никакъв случай не е говорила обществено за белега си, Уилям освен споделя за него, само че и употребява подобаващ миг, с цел да го покаже – да вземем за пример посещаване в болница, където го показва на едно от децата.

 принц Уилям Кейт Мидълтън Getty

Принц Уилям явно е доказателство, че левент без рана не става, а принцовете също имат своите белези. Не е ли обаче необичайно по какъв начин хергоцът и херцогинята имат белези от една и съща страна на лицето, с няколко сантиметра разлика, и то преди въобще да се познават?
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР