Засиленото напрежение между Иран и САЩ възроди опасенията от Трета

...
Засиленото напрежение между Иран и САЩ възроди опасенията от Трета
Коментари Харесай

Забравените бункери в България: Подземната болница на Варна

Засиленото напрежение сред Иран и Съединени американски щати възроди опасенията от Трета международна война. Сайтът за военна готовност на Съединени американски щати се срина, откакто мнозина млади американци ревизираха дали могат да бъдат привикани на работа при положение на световен спор. За благополучие световният спор се размина - най-малко за в този момент.

Взривоопасната обстановка сред Иран и Съединени американски щати сложи значим въпрос - какво би се случило с нас при положение на Трета международна война?

Подобен спор бързо би ескалирал в нуклеарен. Единственият късмет на популацията да преживее сходен Апокалипсис е укриване в бункер. Това ни накара да се запитаме - какво е положението на бункерите в България?

Поредицата, която започваме, е самобитно проучване на подземните ни укрития в София и другите огромни градове. Освен да покажем настоящето им положение, ние ще разкрием и тяхната история - постоянно включваща любопитни и даже мрачни детайли.

Започваме сериите си с бункера под Паметника на българо-съветската дружба във Варна.

Вижте по какъв начин наподобява най-големият бункер във Варна >> >> >>

През 1974 стартира строителството на един от най-големите социалистически монументи у нас. За задачата е определен основен рид над Варна, на който е било ситуирано съветското командване по време на Руско-турската война от 1828 година.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР