Засилено ще бъде полицейското присъствие в пловдивския квартал Столипиново, за

...
Засилено ще бъде полицейското присъствие в пловдивския квартал Столипиново, за
Коментари Харесай

Мерки срещу Covid-19 в Столипиново, засилено е полицейското присъствие

Засилено ще бъде полицейското наличие в пловдивския квартал Столипиново, с цел да се ограничи скупчването на хора. На избрани места се постанова дезинфекцията да е по-интензивна.

В Столипиново полицейските екипи работят взаимно със чиновниците на РЗИ. С мегафони и уредби хората също ще бъдат известявани, че нямат право да се струпват вкупом.

Следят се и поставените под карантина, като те не са повече в сравнение с в другите региони. Всеки получен сигнал за новопристигнали, се ревизира самостоятелно.

Най-важно е хората в квартала да схванат, че би трябвало да лимитират излизанията си, както и на открито да съблюдават условието да са отдалечени един от различен, съобщи шефът на пловдивската здравна ревизия доктор Ваня Танчева.

" При тяхната общественост хроничните болести са към този момент от по-млада възраст. Очаквам, в случай че бъдем изумени и в Пловдив от ковид, там ще има много хора, които няма да са в леко положение, изключително възрастните - да се самоизолират.

Ако това не се случи в идната седмица, мисля, че би трябвало да преминем към по-сериозни ограничения - в смисъл, да ги изолираме ние, като се надявам, че това няма да бъде възприето зле. Това са ограничения, които пазят тях ", уточни доктор Танчева.

Обсъжда се още дали в Столипиново да се сътвори денонощен лекарски кабинет.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР