Засилено присъствие на полицията в най-големите паркове в София беляза

...
Засилено присъствие на полицията в най-големите паркове в София беляза
Коментари Харесай

Масирани проверки в парковете


Засилено наличие на полицията в най-големите паркове в София беляза 18-я ден от изключителното състояние, което държавното управление разгласи по отношение на пандемията от ковид, оповестява ПИК.

Униформени, коли и джипове на органите на реда наблюдават дали се извършват въведените ограничавания за събиране и скупчване на хора в паркове и градинки.

По-рано тази заран основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов разгласи, че към този момент са формирани над 300 акта за нарушение на възбраната.

Служители на столичната полиция, както и патрулки, фотографите на ПИК видяха в парка "Заимов ", към Южния парк, в градинките край НДК, както и на бул. "Витошка ". Полицейски екипи съблюдават за спазването на карантината освен в центъра, а даже и в по-просторните озеленени междублокови пространства. На една такава градинка в "Гео Милев " трима фенове на ракията си бяха устроили пладнешки гуляй, само че полицията скапе кефа им.

Може би би трябвало да се намерения за по-крути ограничения по отношение на "Витошка ". Пешеходната зона продължава да притегля хора, като бе опустяла изцяло единствено в дните, в които градът бе под снежен капак.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР