Засилено полицейско присъствие има пред заведение на столичния бул. "Цар

...
Засилено полицейско присъствие има пред заведение на столичния бул. "Цар
Коментари Харесай

Засилено полицейско присъствие пред заведение на Александър Тумпаров

Засилено полицейско наличие има пред заведение на столичния бул. "Цар Освободител ".

По неофициална информация в заведението се прави обиск. То е благосъстоятелност на предприемача Александър Тумпаров, който бе разгласен за интернационално търсене дружно с Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от.

Към момента от Министерство на вътрешните работи отхвърлят коментар за аргументите за обиска.

В понеделник на Тумпаров бе наложена рекордна парична гаранция от 1,5 млн. лв..

Откриха търсения Александър Тумпаров, наложена му е гаранция от 1,5 млн. лева

Към момента е ясно, че Божков е арестуван в Обединените арабски емирства, а през вчерашния ден се разбра, че настояването за екстрадиция на Божков е преведено на арабски и до дни ще бъде изпратено в ОАЕ. Към момента на Божков са повдигнати седем обвинявания за началник на незаконна група, за насила, за изнудване, за опит на рушвет на длъжностно лице, за подбуждане на закононарушение по работа и още две действия. Освен това е и разследван и за организирането и ръководенето на незаконна група, обвързвана с убийства, изнасилвания и принуди.

Вчера бе арестуван оповестеният за търсене доближен на Васил Божков предприемач Александър Тумпаров, на който му бе наложена гаранция от 1,5 млн. лв. и сега се лекува в болница поради влошено здравословно положение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР