Засилени ще са мерките за сигурност в София в новогодишната

...
Засилени ще са мерките за сигурност в София в новогодишната
Коментари Харесай

Стотици полицаи ще вардят концерта на пл. "Ал. Батенберг" в София

Засилени ще са ограниченията за сигурност в София в новогодишната нощ.  Над 350 служители на реда ще охраняват площад " Александър Батенберг " по време на концерта, с който столичани ще изпратят 2018 година

От през днешния ден влизат в действие и серия забрани за престой и паркиране в региона. В следобедните часове на следващия ден целият бул. ще бъде затворен поради концерта.

Пространството ще бъде опасано със заграждения, пред които ще има и полицейска техника, с цел да се предотврати възможен опит за атентат, обвързван с коли, които биха могли да пресекат площада.

Забрани за престой и паркиране има в цялото каре към площада.

 Ще бъдат построени 8 контролно-пропускателни пункта, през които жителите ще минават. При инспекциите интензивно ще се работи за лица, които са в очевидно нападателно положение, психологично заболели, лица, които носят оръжие, пиротехнически произведения и алкохол в стъклени бутилки. Всеки, който използва пиротехнически произведения на публични места, се санкционира с санкция от 500 до 2500 лв., напомни Борислав Муеров, шеф на " Охранителна полиция " – Столична дирекция на вътрешните работи, представен от БТВ.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР