Засилени проверки на товарните автомобили и автобусите ще се извършват

...
Засилени проверки на товарните автомобили и автобусите ще се извършват
Коментари Харесай

Започват засилени проверки на товарните автомобили и автобусите

Засилени инспекции на товарните коли и рейсовете ще се правят в страната от през днешния ден до 29 юли, оповестяват от Групово дело " Национална полиция “. Операцията се организира във всички страни членки на европейската организация на службите на Пътна полиция - TISPOL. В акцията вземат участие също чиновници от престъпна и икономическа полиция, както и представители на Изпълнителната организация “Автомобилна администрация " при Министерството на превоза, осведомителните технологии и известията.

По време на инспекциите по метода “широкообхватен надзор " се реализира надзор за годна наложителна застраховка “Гражданска отговорност ", както и за съществуването на винетен стикер за прилагане на републиканските пътища.

Основните аргументи за зародилите произшествия с присъединяване на товарни коли и рейсове са неспазване от страна на водачите на време за отмора, превишаване на скоростта, приложимост на алкохол и упойващи субстанции, транспорт на необезопасени товари, както и претоварването на колите, сочат изводите от предходни сходни интервенции.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР